Co si myslite o panicoch po 30-tke?

Príspevok v téme: Co si myslite o panicoch po 30-tke?
PabloXXX

Ahojte,
chcem tuto otazku smerovat hlavne na neznejsie polovicky ale v pohode necha sa vyjadria aj chalani.
Konkretne je to aj moj pripad, nakolko uz mi taha na 31 a zatial som panic. Nikdy som este namal ziadny sex, max. tak francuzakovanie.
Je mi to trosku trapne a prianzm sa ze sa za to aj uz hanbim a vobc sa k tomu nepriznamavam. Bojim sa, ze ked to pride tak budem uuuplne drevo a partnerka ma necha.
Chcem vediet peto vas nazor dievcata co si myslite o takychto chlapoch?
Co si o nich myslite?

PabloXXX

dakujem za povzbudenie betka. Niekedy sa ale v tych zenach clovek nevyzna. Nevie, ci urobi dobre alebo nie. Vlastne aj s tym francuzakovanim to bolo este za puberty a to som uz mal tolko v sebe :) Len otvedty nula bodov. Uz ani neviem v akom okamihu mam zacat zenu aj tak riadne bozkavat, aby to nezobrala v zlom, ze som nejaky rychly alebo nadrzany alebo co.

betka_xxx

ozaj je to velmi neobvykle,ale ked si najdes normalnu partnerku, nie neaku namyslenu fiflenu,tak to urcite pochopi:)..moj priatel bol tiez panic (i ked mame menej rokov ako ty),ale zobrala som to uplne v pohode..aspon bude vediet,ze niesi tiaden zvrhlik a suknickar:P

tibike811

jáj, chlape, zase do huby ti žiadna mňamka len tak sama nespadne... nerob hanbu mužstvu, a nejakú hneď zbaľ, a potom hneď aj rozbaľ :-) vraj oni na to čakajú ;-)

PabloXXX

"tibike811"
praveze, mi ten pohlavny sex chybal a chyba. Clovek sa musi aspon pravidelne odventilovat aj sam, ked mu uz nic ine neostava :(

Celibat nedrzim dobrovolne, to by som mohol ist rovno za farara :)
Skorej cely problem bol v tom, ze som mal velmi malo znamosti. Som dost hanblivy a tichy. Taky introvert.
Malo zien taketo typy lakaju a kedze nie som ani ziadny Rambo ci Casanova tak moje znamosti do stavu sexu ani nedosli :(
Moznoze by aj dosli, len som sa vzdy nejak bal zacat sex kedze holka mi to nikdy nedala najavo, ze to chce.

Obavam sa ci to vobec niekedy zazijem. Alebo si kupim darcek ako navsteva bordelu, alebo co :)
Ja uz som zufaly :(

samma

normalne sa tesim ze este takí existuju, tiez som panna takze viem ake to je, hoci mam trosku menej rokov ako ty ale aj tak uz v mojich rokoch je to dost nezvycajne , velmi to uz neriesim , asi tak to ma byt :) a rada si pockam

:-)

ja by som jej to na tvojom mieste asi povedala. nie je to uplne bezne, ale urcite nie si jediny a mal si na to nejaky dovod. ja by som to o mojom frajerovi chcela vediet, urcite lepsie ako by mi mal klamat. by ma celkom potesilo, ze ma vo mna doveru a povedal mi to. ak jej to nepovies, tak budes pod prilis velkym psychickym stresom a nakoniec to zisti sama. takze by som to povedala

BJ

Si hrdina chlape, celibat nevydrzi len tak hocikto. A hlavne v dobe plnej sexu.
Vaz si to francuzskovanie, niektori nezazili ani to. A niektori zomreli uz okolo 18tky, babu ani nezazili, napriklad pocas vojny bolo takych vela. Vaz si co mas a setri si to pre tu pravu. Mozno sa budes divit, ale v panictve po 30tke sa da najst aj krasa, neposkvrnenost.

PabloXXX

"PriceznaM" dakujem za povzbudenie, uvazoval som aj to, ze to nikdy pred partnerkou neprezradim, ale myslim si ze to asi bude poznat pri tom sexe :( Toho sa velmi bojim.
Inac dost vela studujem aspon nejakych clankov kde sa pise o roznych sposoboch milovania, oralnom sexe...atd V teorii som zbehly ale ta prax :(

prosim napiste aj dalsi svoje nazory.
dakujm moc