Co si myslite o panicoch po 30-tke?

Príspevok v téme: Co si myslite o panicoch po 30-tke?
PabloXXX

Ahojte,
chcem tuto otazku smerovat hlavne na neznejsie polovicky ale v pohode necha sa vyjadria aj chalani.
Konkretne je to aj moj pripad, nakolko uz mi taha na 31 a zatial som panic. Nikdy som este namal ziadny sex, max. tak francuzakovanie.
Je mi to trosku trapne a prianzm sa ze sa za to aj uz hanbim a vobc sa k tomu nepriznamavam. Bojim sa, ze ked to pride tak budem uuuplne drevo a partnerka ma necha.
Chcem vediet peto vas nazor dievcata co si myslite o takychto chlapoch?
Co si o nich myslite?

kafe

Pablo, ale úplné drevo môže byť aj chlap, čo mal XY frajeriek a pritom partnerku nevie uspokojiť, lebo myslí len na seba. Takže vykašli sa na predsudky, že len skúsený chlap je perfektný milenec (NIE, neni!).
Začni si trochu veriť, si v najlepších rokoch, máš čo ponúknuť, uvedom si svoje klady a oceň ich najprv TY SÁM. Už len fakt, že na 110% NEmáš žiadnu pohl. chorobu stojí za to, aby si bol na seba hrdý. Tak buď :)

PabloXXX

BJ > dik za rady, len neviem celkom najst pointu co si myslel tymto :
"Zacni hladat v tom, nakolko sa mas rad, a nakolko mas rad svoje telo."

PabloXXX

civediamo > Nemyslim si, ze mam vysoke naroky. Skor mam opacny pocit, ze zeny maju niekedy privysoke naroky.

Priznam sa, ze nechcel by som zenu, ktora este je panna. Asi zvlastne, ale myslim, ze je dobre az je aspon jeden z dvojice partnerov uz skusenejsi. Az by teda divca malo viac chlapov, tak samozrejme by zaviselo ci tych chlapov strieda ako na pase, alebo mala aj seriozne vztahy a nevysli jej. To by hralo velky vyznam.

BJ

Ozaj, este ti dam radu, kde zacni patrat.
Zacni hladat v tom, nakolko sa mas rad, a nakolko mas rad svoje telo. Tam lezi kluc v magnetizme k opacnemu pohlaviu.
Good luck. ;-)

BJ

Fakt, ze panic v 21 a panic v 30 je velky velky rozdiel, tych 9 rokov bez sexu v rokoch, kedy je telo v najlepsich rokoch co sa mladi tyka, je dost neprijemnych, hlavne ked vidis, ako si okolie uziva.
Fakt s tebou sucitim Pablo, problem lezi v tvojej psychike a pocitoch, od toho zavisi, ake energie na zeny vyzarujes, a od toho zavisi magnetizmus, ktory tam vznikne. Prajem ti, aby sa ti to podarilo poriesit.

Este odpoved, kedy mas zenu pobozkat. Ked to budes citit, ze to tak ma byt, ze to prislo. Nerob to nasilu. Vola sa to jemnohmotne nasilie a taky bozk v ziadnom pripade neprinesie uprimnost a cistotu do vztahu, ver mi. :-)

civediamo

ja si poviem len svoj nazor neradim lebo tažko radit to musiš vediet ty sam prečo je to takto....

v prvom rade treba zlavit zo svojich narokov-poznam chlapa čo ma tiež skoro káko ty ale on chce neviem aku krsavicu taku čo by o neho ani bycikel neoprela,takže realna kočka možno bude rada ak si s tebou občas vyjde a hadam sa aj zadari,,,,

a po druhe toto ti ma zaujima ale važne-si teraz predstav že ty panic si najdeš dievča čo malo pred tebou x chlapov akoby si to zobral?nevadilo by ti to??

aj tak si myslim že neni kam sa ponahlat a občas sa vyplati počkat na tu pravu/toho praveho:))

lost

Zvlastne, no mozno :-)
"statisticka odchylka"

no mozno, ak zacnes "balit" babu ale nemysliac na to ze "kedy to" pride, tak mozno to pride samo :)
(ak si to tak este neskusal)

ale podla mna by si sa toho hlavne nemal bat, lebo mozno to tym strachom pokazis.. (menes si mozno budes verit, mozno bude "citit" ze nieco nie je OK (-strach))

PabloXXX

Lost, mas pravdu. Len ja ked som mal 21 rokov tak som si tiez hovoril, ze sa nic nedeje, aj napriek tomu, ze moji znami uz prestriedali x dievcat. Ja som si vravel, ze si pockam na tu pravu, ze mozno tak do 30 hadam uz nieco zazijem ...atd
No a zrazu som sa ani nenazdal a 30 za mnou. A som na tom stale rovnako. Mam si to iste povedat, len s tym, ze teraz to bude uz o 10 rokov viac?
Chcel som zistit nazory inych ludi, ci som vynimka alebo nie. A taktioez chcem hladat kde je problem, nakolko sa mi to zda dost zvlastne. Ci nie?

lost

PabloXXX, keby som bol na tvojom mieste, listok do bordelu by som si nekupil..
A hanbit by som sa za to nehanbil.
To ze 99.99% ludi to uz ma zasebou neznamena ze aj ja by som to mal mat za sebou :-)
Niekto zacne v 13 a niekto v 31, iny v 6 a dalsi v 66, v tom sme my ludia taki rozdielni..
Napriklad ja mam medzi 21 a 22 a tiez mam rovnaky "problem", ale uz som si povedal ze mi to je jedno.. Sex nie je nieco co je povinne ako v skole domaca uloha, cize je to absolutne jedno ci a kedy zacnem.. Tu mi ani nejde len o to ze "s pravou", ale viacmenej o to ze nebudem stracat cas ked nemusim, s tou "nepravou".. :D