Ahojte,
chcem tuto otazku smerovat hlavne na neznejsie polovicky ale v pohode necha sa vyjadria aj chalani.
Konkretne je to aj moj pripad, nakolko uz mi taha na 31 a zatial som panic. Nikdy som este namal ziadny sex, max. tak francuzakovanie.
Je mi to trosku trapne a prianzm sa ze sa za to aj uz hanbim a vobc sa k tomu nepriznamavam. Bojim sa, ze ked to pride tak budem uuuplne drevo a partnerka ma necha.
Chcem vediet peto vas nazor dievcata co si myslite o takychto chlapoch?
Co si o nich myslite?
Co si myslite o panicoch po 30-tke?
samma:
hlupost. Ak chce muz vazny vztah, tak inteligentna je predsa najlepsia :) Ked sa chce zabavit, taku asi tazko bude rozkom opijat....
samma: Ja by som inteligentnú ženu bral, ale musela by byť aspoň trochu k svetu :-)
JanekMY33 :DD vo mne je chyba ze ja mam az privelmi vela rozumu a muzi nemaju radi inteligentne zeny!
PabloXXX:
raz zme sa rozpravali a medzi recou sme hovorili o pocte sexualnych partnerov. Ked som jej povedal, ze nula nula nic, tak mi moc neverila. Uverila az neskor. Ale vraj keby som jej to nepovedal, tak podla milovania by to vobec nespoznala.
AdamKrt > som rad, ze okrem mna v tomto veku sa najdu nejaki panicovia.
Zase myslim, ze podla toho milovania co s partnerkou zazivas sa oplatilo cakat. Az by som mal mat taky sex tak to ozeliem aj ja. Len keby clovek vedel.
Ozaj, a to by ma zaujimalo akosi to tvojej holke povedal, ze je prva? Alebo to zistila sama. Nebolo jej to komicke ze si bol v takom veku panic?
Ja sa asi nepriznam, aj ked neviem ci sa to da utajit.
GiovanniX > ja viem, ze je to asi pre mnohych nepochopitelne, ale zial. Par znamosti som samozrejme ze mal, ale k intimnemu stretnutiu nedoslo nikdy.
samma milujem ta ja budem tiez panic ak chces???
"Priznam sa, ze nechcel by som zenu, ktora este je panna."
jasne, ze ak chces plus-minus (vekovo) seberovnu, musel by si hladat jedine v klastore :-)
1.je to ok,ze aj po 30 ke si panic
2.nechapem ako si doteraz nevedel zbalit ziadnu zenu,podla mna ked chces sexovat tak sexujes uz davno
3.ked ta to tak trapi,vyber sa na disco,urcite daku najdes na noc...
4.preco by si sa musel priznavat potencionalnej priatelke ze si panic?nezisti to ked nepovies nic.
co sa bojis? bojis sa byt "odlisny"? no ano si iny ...iny ako mnoho mnoho ..... nevadi nesnaz sa prisposobit davu bud sam sebou je to pekne
mne to nevadi pokial si ja rozumiem s clovekom neriesim ci je taky ci onaky je mi to jedno mam rada spontannost optimizmus a uprimnost bez pretvarky v ich prítomnosti sa cítime dobre
moja rada neber to ako urazku
PabloXXX:
neviem ci Ti pomozem, ale zazil som presne rovnaku situaciu. Do svojich 31 rokov som bol panic. Obaval som sa, aky budem, ci nebudem mat predcasnu ejakulaciu atd.
Mozem povedat, ze v zaciatkoch, pri milovani nam sla iba jedna poloha. Ale postupne som sa zacal zlepsovat s partnerkou a teraz niekolkohodinove milovania nie su problem, partnerka strieka o stosest vzdy a kym ona ma po hodinach dost, kludne by som zvladol este dlhsie. Privodit jej orgazmy je teraz uplne lahucke.
Nechcela mi verit, ze je moja prva a ze som sa aj vobec so ziadnou zenou nebozkaval. Nepovedala by to na mna a ja som bol dovtedy len teoretik :)
Lenze vsetko ma svoje uskalia. Poslednou dobou uvazujem, ci som urobil dobre. Sice si rad uzijem milovania, ale prvorady je pre mna vztah a nie som si isty, ci ona je ta prava, pretoze jej ciny a slova som v riadnom rozpore. Ak je zene s muzom takto dobre, potom si ako muz zacnes klast otazku, ci ta zena je s Tebou len pre to dobre milovanie/sex, alebo pre nieco viac. Lenze, ked ciny tomu nenasvedcuju....
Niekedy lutujem, ze som este nepockal. Na jednu stranu to cloveku dalo vela roznych poznatkov a priatelka ma poznacila i v pohlade na svet i zeny. Za co jej budem vdacny. Na druhu stranu si coraz castejsie kladiem otazku, ci ona je ta prava a ci ma iba nevyuziva, pretoze mi jej sladke slova neladia k skutkom.
Ako tu uz bolo spominane, vobec ten kto mal XY partnerov, partneriek, nemusi mat skusenosti a naopak, kto ich nemal, ci mal malo, moze byt na tom dobre. Niekomu ide nieco dobre, inemu zase sa vydari nieco ine.
Viem, ake je to deprimujuce, ked si hovoris, ze uz by bolo nacase. Len to nerob nasilu. Dobre si to rozmysli, lebo to uz nevratis spat. Neuzatvaraj sa do seba a najskor zmen seba, ak chces, aby Ta okolie vnimalo inak. Nebud skluceny a vazny... Nebudes sa pacit ani sebe, ani ziadnej zene v takom stave. Usmev a pohoda je to, co by bolo dobre si osvojit :)