Dovolujem si pridat este jeden prispevok ) uz je to davno, mala som priatela, chodili sme spolu skoro 3 roky... laska zo mna vyprchala, a tak som sa s nim na niekolko krat rozchadzala... miloval ma, bolo mi ho luto, preto niekolko krat... chvilu sme fungovali na priatelskej urovni, ale potom sa vsetko pokazilo, pohadali sme sa velmi a uz sa nestykame vobec. Vtedy mi povedal, ze mi praje, aby mi niekto spravil to co som spravila ja jemu,nech sa poriadne trapim.... no a ono mu to vyslo.... odvtedy nemam stastie na vztahy a stale mam problemy s muzmi a vztahmi... nedari sa.. komplikuje sa a tak dalej... myslite ze ma preklial? co mozem proti tomu urobit? asi mi sibe, prepacte, ale jeden nikdy nevie )))
Prekliatia funguju?
And where are you? Wo bist du meine Liebe?
mimulus nieeee, :DDD potom by to nefungovalo, tak ako si napísal v jednom príspevku - že protiklady musia byť inak by nič neexistovalo :)
a inak doteraz som aj ja mala také deprimujúce obdobie (kvôli liekom - vedľajší účinok)
fakt to dáva ľudskej bytosti zabrať, pocity ničoty, bezvýznamnosti :(
ebi7777 veru asi sem prestanem písať - možno ti to v tej snahe trošku pomôže :D
tak áno chcem vás tu povzbudiť :) lebo je to tu také depresívne,
ja som inak z košíc
no skoro som uhádla, ako som uviedla, ja som v zahraničí :D takže nikoho ku sebe nepustím!!
Ebi, a ty? Na mna osobne tvoje prispevky posobia velmi osviezujuco. Vacsinou z tych prispevkov citim taku tazobu.
Vranov.
áno bijú sa pre "smradľavého špinavého kamionistu" tss :D
ebi7777 - ale ako sa tu o teba bijú :D
p.d.
:DDDD presvedčivé slová fakt
z východu?? michalovce, prešov?