rovnake znamenia zverokruhu

t333

a teraz vam poviem, preco su znamenia a ich spojitost s charakterovymi typmi blbost.
znamenia vznikli primarne podla rozostavenia hviezd na oblohe - napr. hviezdy rozostavene v tvare byka, barana, ryb atd.
ludia bez kritickeho myslenia toto pretransofrmovali na charaktery - napr. si v znameni ryb = si tichy ako ryba, si v znameni byka, barana = si tvrodhlavy ako baran/ byk.
uvedomte si co je toto za hovadinu. to akoze tvar rozmiestnenia hviezd = nazov suhvezdia = tvoja povaha ???
co uz je toto za debilitu?

newa

Ja som s manželom rovnaké znamenie, moji rodičia boli tiež rovnaké znamenie a manželovi rodičia tiež. Manželstvo máme vydarené a rodičia moji aj manželovi mali tiež pekné a súdržné manželstvo.
Ale či sa to dá podľa toho usúdiť či to bude klapať neviem.

2DaaD2

po prve ako som povedal je to obycajna sprostost tie znamenia.....a navyse....ZA TIE ROKY ODKEDY SA TO POUZIVA, SA HVIEZDY POSUNULI TAK, ZE TEN KTO JE PANNA, JE VLASTNE LEV, KTO JE VAHY, JE PANNA, ATD......takze vtom pripade tie charakteristiky vlastne nesedia nie?!....je smiesne ze tomu verite.....

tenska

rovnake znamenia vo vztahu su super lebo vedia presne co na toho druheho plati ..moj frajer s jeho bývalou boli obaja raci a napriek ohromnemu vekovemu rozdielu ...ona o 10 r starsia , im to klapalo az podivuhodne dobre...takze neboj sa toho :)good luck

Iveta Michael

doodie

Hm...? Ja som napr.tiež kozorožec a veru máš pravdu v tom že mám dosť spoločných čŕt zo škorpiónmi...inak,ja som teda veľmi citlivá nátura...

M74

Asi je to pravda, že niektoré znamenia nemôžu spolu existovať. Ja som býk, kamarátka baran. Všetci nám vraveli, že nám to nevydrží. A asi mali pravdu. Teraz po 13 rokoch som vôl a ona krava :-)

[zruseny3]

a nie su tie ludske charaktery o tom ako je clovek vychovavaný a v akom prostredí zije???
Tiez som sice blizenec, smrcnuty bykom, ale v kazdom cloveku je kus sebebectva, dobroty, zloby, odvahy, smutku... Stretla som zopar kozorozcov a skorpionov a ked ich porovnam mali vela spolocneho a pride mi ze tieto znamenia patria medzi najhorsie. Ale ved napokon je to uplne niekde inde. Kazdy sme iny, kazdy mame pre a proti. Nikto nie je dokonaly. :)

misshel

kolko kritiky na blizencov :D...ja som blizenec, moc na horoskopy neverim, akurat ked ta charakteristika miestami sedi...a takisto som jeden cas chodila s blizencom, vydrzalo to pol roka, ale boli sme dost odlisne povahy na to ze rovnake znamenie...s tou naladovostou suhlasim...niekedy by som skakala od radosti len tak, a niekedy depky aj bezdovodne...ale tak vsetci sme nejaki :)