rovnake znamenia zverokruhu

mary-anne

ja som mala priatela, obaja znamenie lev a vcelku to klapalo. boli sme spolu skoro tri roky.
ani sama neviem, či na to verím, čo sa týka toho, či nám znamenia a tomu veci podobné, nejako ovplyvnujú život .. kým sa nebudeš striktne podla toho riadiť, všetko bude ok a nebudeš nič porovnávať :)

nazor

2DaaD2=:))))) v stredoveku boli sice ludia hlupI, ale aj teraz niekomu nic nehovori nominativ mnozneho cisla:)))
lulu22-ved vravim, ze to zavisi aj od toho, v akom si ascendente, no ja mam bohuzial tieto dve nepekne skusenosti s blizencami... Oni mozno chcu byt vo vzahu, ale aj v nom chcu mat volnost, ba priam az nadstandardnu a to im partneri moc netoleruju, preto to maju zlozite...

lulu22

nazor, tak ja som asi vynimka, pretoze ja som strasne "dotykovy"človek.ja keby som mohla, tak sa objimam cele dni a bozkavam sa s priatelom stale :) lenze ja som pri poslednom partnerovi natrafila zase na chladneho skorpiona a to mi vadilo, ze ja by som sa muckala :) aj na verejnosti,lenze on sa nechcel "predvadzat"..
ale je pravda, ze sme rozdvojení..ale u mna je to asi tak,ze ja ked mam vztah, tak dúfam,ze je to do konca zivota, chcem sa usadiť a mať rodinu. a ked som slobodná, tak si užívam života:)

2DaaD2

Paneboze.....zijeme v 21. storoci a hovorime ze v stredoveku boli ludia hlupy.......no to fakt vidim ked teraz verite takym sprostostiam ako odlisovanie sa podla znameni a podobne somariny.....

nazor

najhorsie povahy zverokruhu:))), sestra aj moj ex su blizenci. So sestrou som si od malicka nerozumela-je strasne chladna, neprejavuje vobec city(ani k rodicom, ked bola mala-nechcela sa dat nikdy objat, pusinkovat), ak vobec nejake ma:))), je strasne naladova, detinska, niekedy ma take nalady, ze sa stretneme po mesiaci a vobec sa so mnou nechce rozpravat a to uz ma 25 a to iste aj moj byvaly-vydrzala som s nim sice 7rokov, ale boli to roky utrpenia, zialu a neistoty-blizenci su naozaj dvojite povahy-raz je tak a na druhy den to uz neplati, chcu byt slobodni, podla mna sa ani nechcu usadit a akekolvek zivotne rady beru ako diktaturu... Taktiez ked sme sa pohadali, ci uz sestra , alebo ex dokazali trucovat aj 2tyzdne, takze si neviem predstavit, kolko sa neuvidite, ked sa pohadate:)))
Nechcem Ti brat iluzie o partnerovi, za skusku predsa nic nedas:))), ale ak to nebude klapat, tak to proste klapat nebude a treba sa s tym zmierit a z takeho vztahu odist, aby si nepremarnila zbytocne 7rokov zivota ako ja... ale okrem zverokruhu treba brat do uvahy aj ascendenty!!!

lulu22

gulaš, ja som tiež blíženec. a mala som priateľa, vydržalo nám to len 2mesiace. ale on si potom našiel priateľku, s ktorou je narodený v ten istý deň a sú spolu už vyše 5rokov:) takže môj názor je ten, že na tom to vôbec nezáleží. aj sa hovorí, že blíženci sa hodia k vodnárom a váham, ale mne to napr.s vodnárom nevyšlo..