rovnake znamenia zverokruhu

2DaaD2

kel-s: Tak si citaj tie tvoje horoskopy, ktore ta iba oblbnu......prajem ti aby ta "osvietil" zdravy rozum a aby si sa zacala zaujimat skor o realitu......vela stastia.....

di-di

iveta michael-ten isty nazor!ja tomu tiez neverim,som byk,ale nic z charakteristiky mi az tak moc nesedi..ale vsetci neprijemny ludia,kt som stretla boli zrovna blizenci.neda sa im doverovat,su dvojtvarni,klamu,su sebecki a zaslepeni peniazmi ...bohuzial mam na blizencov v zivote"stastie"a same zle skusenosti.sorry blizenci:)

Iveta Michael

Ach tie znamenia zverokruhu...na horoskopy neverím...ale čo sa týka nejakých tých charakteristík a povahových čŕt...no ja som spozorovala že ľudia narodení v znamení blížencov sú vari tie najhoršie charaktery...a to som nepovedala z nejakej zaujatosti ale z dlhoročnej skúsenosti ...

kel-s

2DaaD2-horoskopom neverim,ale uz ked k tomu dojde,precitam si radsej svoj horoskop ako tvoje nasrate nabozenske zvasty.cus a modli sa.

2DaaD2

DOBRE MA POCUVAJTE........TO SI FAKT MYSLITE ZE ZNAMENIE OVPLYVNI CLOVEKA?!....ANO OVPLYVNI....VIETE KEDY?!.....KED TOMU VERITE!....KED SI PRECITATE, ZE VASE ZNAMENIE ZNAMNEA ZE STE TVRDOHLAVY A VY TOMU UVERITE TAK SA TAK AJ SPRAVAT BUDETE!!!.....A NAVYSE AK NIEKOHO BUDETE SUDIT PODLA ZNAMENIA TAK JE TO ESTE HORSIE......TAKYMTO SPROSTOSTIAM VERITE ALE KED SA HOVORI O BOHU, TAK HO JEDNOZNACNE ZAPIERATE, HOVORITE ZE TAKE NIECO NEEXISTIJE!....MYSLITE SI ZE LUDIA SU NAJMOCNEJSIE BYTOSTI!....A TO TEDA NIE SU!......VIDNO ZE O TOM NIC NEVIETE!......MOZNO RAZ DOSTANETE ROZUM A UVEDOMITE SI HODNOTY CLOVEKA.....

Slobodna

súhlas, blíženci sú egoisti a hlavne sú v nich dve povahy- človek nikdy nevie,ktorá príde domov :) rovnaké znamenia sa k sebe nehodia, partneri sa majú dopĺňať.

di-di

vsetci blizenci kt som stretla a ze ich bohuzial bolo dost su psychopati!!!ti dvaja co sa dali dokopy sa nakoniec aj fyzicky bili-holka bola vyssia ako chalan:) podla mna maju blizenci zle a sebecke povahy,nehodia sa k nikomu.