vztah/nevztah, co robit?

Príspevok v téme: vztah/nevztah, co robit?
syaw

Pred rokom som sa zoznamila so skvelym mladym muzom. Uplne sme si sadli, zacali sme sa castejsie stretavat a ja som nadobudla pocit ze spolu chodime a tak som to aj nahlas definovala ))) chyba. Vtedy mi dotycny naznacil, ze on to nepovazuje za vzhtah, ze je nam spolu dobre, sme dobri kamarati, riesi nejake osobne veci a tak. Vyskusala som teda byt dobrou kamaratkou ale trapila som sa, a tak som to zo dna na den utla. Po polroku sa mi ozval, ci sa hnevam a ci nechcem obnovit dobre vztahy... jasne ze chcem, ale opat v tom zacinam lietat a on ma stale berie ako kamaratku. Strasne ma to trapi, ale nemozem sa nan ani hnevat ani ho nutit... poradte co robit? definitivne ukoncenie akychkolvek vztahom pre pokoj mojej duse, alebo byt aspon ta kamaratka? ... a to som dufala ze taketo pubertalne problemy nebudem v mojom veku riesit )))

AdamKrt

emipaty:

ano, aj to moze znamenat, ako to popisujes. Alebo si ju nechava takto pekne rozohranu, ze ak mu nebude vychadzat primarny vztah, tak neni problem povedat par slov a pri takto pripravenej slecne vhupsnut do dalsieho vztahu.
-------
syaw:

ak nechces byt iba kamaratkou, tak mu to povedz, ze Ti to ublizuje. Mozno si ho skus este preverit, ci ozaj nema inu, ci netuzi po inej...

syaw

nemozem sa kamaratit, lebo pritom trpim ako ten kon.... chcem ho vidiet castejsie, chcem s nim byt, riesit veci, bozkavat, objimat a to vsetko co kamarati nerobia... trapim sa, stale rozmyslam kedy sa ozve, ci sa uvidime a ako dlho... sialene....

emipaty

Myslím, že na všetko treba čas. On možno potrebuje ťa spoznávať. Nie každý chlapec je rovnaký. Niekto ide na vec rýchlo a nie je to dobre. Kamaráť sa, kamarátstvo môže prerásť v priatelstvo a priatelstvo v lásku. Na dobrý vzťah treba dlhšie poznanie. Držím palce

lienocka2808

willywonka: no aj ked 4-3% muzov je gayov podla vlastnej skusenosti ani oni nemaju problem sexovat s babou a dokonca si to aj uzit :) takze mozno bolo tych 99% prehnanych, ale kolko gayov to robi so zenami ani nevieme :)

Kenty

Povedať mu to budeš riskovať ďaľšie odmietnutie a môže to byť horšie s ním. Bude si dávať pozor čo hovorí to je len príklad a vymazať zo života nič nevyrieši.
Možno je to len taký úlet a časom to prejde. nebrala by som to až tak tragicky. Treba s tým bojovať.

syaw

cely den mam toho plnu hlavu.... a rozmyslam, co z toho ze mu poviem o svojich citoch? na skutocnosti ze ma on nechce, teda nie ako partnerku, sa nic nezmeni, tym padom, co sa vyriesi? problem ma ocividne len ja v mojej hlave, cize ja musim urobit nejaky krok na vyriesenie svojho problemu. a ten je presne to co radi "rozumiem ti". cize vymazat zo zivota...

k poznamkam ostatnych: ako gay sa mi nejavy, takze to vylucujem, myslim ze ma nijak nevyuziva, ak to berie kamaratsky, tak je maximalne ferovy... nemozem mu zakazovat styky s inymi slecnami, so mnou v tomto smere nie je nijak viazany.... opat a stale, je to len moj problem....
inak, o to je to horsie, ked si clovek nan ani zanadavat nemoze )))

Kenty

Z môjho pohľadu by som to riešila aspoň tak byť dobrá kamarátka ako ho nútiť do niečoho čo nechce a tým pádom ho stratiť. A ktovie, možno sa časom z dobrého kamarátstva vyvinie "Vzťah" ;) Ak si nájde priateľku podporuj ho v tom a radte sa ako dobrý kamaráti a časom si nájdeš aj ty priateľa, ale človek nikdy nevie čo sa stane :)

rozumiem ti

syaw: no tak sa nechaj dalej vodit za nos, oblbovat, vyuzivat a v neposlednej rade aj klamat. lebo je vysoko nepravdepodobne, ze zrely chlap bez znatelnej fyzickej vady ziadnu zenu, ci znamost, na intimne chvile nema.
v tomto davam krt-kovi za pravdu.