Mate niekto skusenost s ozonoterapiou ? Caka ma tento zakrok buduci tyzden a mam z toho celkom strach. Je to bolestive? Mam herniu disku L4-L5.. Podstupil to niekto ?
dakujem
Ozonoterapia
ozon je silne oxidacne cinidlo, takze je antibakterialny, antiviralny, antimykoplazmicky.
Ak su problemy s nervami alebo zapaly sposobene jednym z tychto miestne, na cas to injekcia ozonu vyriesi. Ale zialbohu to nezvysi celkovu telesnu imunitu, na to by clovek musel dostavat tych injekcii plno a vsade do tela.
Takze to treba riesit radsej roznymi doplnkami, branymi pravidelne.
Ozonova injekcia je zaroven drazdidlo a vytvori na mieste hojivu telesnu reakciu(pozri na prolotherapiu, tj proliferacnu(mnozenie) vyprovokovanu terapiu na hojenie a zosilenie sliach, diskov, okostic a podobne)
Bola som milo prekvapená prístupom v Žiari nad Hronom, za ozonoterapiu sa platí LEN 20 EUR a nemajú ani dlhú čakaciu dobu. Dostala som termín do týždňa. Výkon nebol bolestivý, po druhom zákroku fungujem bez liekov od bolesti.
Manžela trápi platnička už vyše pol roka- L5/S1. Posledný mesiac to boli veľké bolesti - mal masáže, elektro, lieky a obstreky u neurologa. Ten ho poslal po CT na neurochirurgiu - objednaný 31.8.09. Na nete som našla ozonoterapiu v Sp. n. Vsi - manžel zavolal a objednali ho o týždeň na to - 18.8.09.-vzal ct a dokumentáciu. Spravili mu vyšetrenie a vpichli na štyri miesta iniekciu s ozonom. V ten deň pocítil úľavu a noha mu netrpla vôbec a cítil ju - podľa jeho vyjadrenia tak dobre mu už dlho nebolo. Avšak dnes je to katastrofa, tak silné bolesti ešte teda nemal. Dúfam že to povolí čo najskôr. Na ďalší ozon je objednaný 16.9.09. Platil tam 116 eur. Lekár mu tam predpísal lieky - platil 25 eur. Takže berie - Alfamil, Aescin, Gordius,Milgamma, Mydocalm, Tralgid, Ibalgin.Chodí ešte na akupunktúru - platíl prvý krát 25 eur a za každú ďalšiu návštevu 12 eur. Tak dôfajme že niečo zaberie.
v snv som platila za ozonoterapiu 116 €
Včera som bola na ozonoterapii a nemusite sa ničoho báť není to bolestivé a trvá to pár sekúnd.
Ahojte,chcela by som sa opýtať.Má niekto skúsenosti s ozonoterapiou aplikovanou do krčnej časti chrbtice?
Mne totiž povedal jeden doktor ,že nevie o tom že by aplikovali ozonoterapiu aj do tejto časti chrbtice.
Teraz neviem ako to vlasne je.Ďakujem za odpoveď.RENA
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o informáciu ohľadne ceny ozonoterapie v Žiline, mám Spoločnú zdravotnú poisťovňu. Ďakujem.
Ahojte mam ist na ozonoterapiu do Žiliny a velmi sa bojim.Bol uz tam niekto ake to je?
Zdravim,mňa tiež lekarka odporučila na ozon do SNV.Chcela by som vediet ako hodnotite výsledky a koľko sa tam platí.Mám všeob.poisťovňu