Caute,mam naozaj velky problem.Vcera vecer som mal pohlavny styk s mojou 16 rocnou priatelou ja mam 18.Nestastnou nahodou sa prezervativ roztrhol a vytieklo to do nej.Je tu vobec nejaka sanca ze nezostane tehotna,ak nie da sa to este nejako zastavit???Poradte mi PROSIM,ale rychlo.Dakujem
Velky problem! Roztrhnuty kondom!
K tomu ROZTRHNUTEMU KONDOMU!!!!Chod do lekarne a pytaj si tabletky "po" ak sa stane takato nehoda.Su dve,prva sa uzije hned alebo co najskor,neviem presne ci mate cas tusim l alebo dva dni po tom,co sa to stalo a druhu uzije do l2 hodin.Potom by mala dostat menstruaciu,drzim palce.Stoji to okolo 450 Sk.
no ale ja myslim preventyvnu..to aj to zistuju?lebo ma strasne boli-tam dole...neviem co mam robit a bojim sa ist k doktorom
skus si kondom par krat za suloz hmatom skontrolovat...
a neejakuluj do partnerky...
z krvi sa da vselico zistovat, aj pohlavne choroby...
ale co PRESNE tebe zistovali ... to neviem.
no ked som bol na preventyvnej prehliadke a brali mi krv a moc tak to mi zistovali aj pohlavne choroby?lebo mam taky pocit ...prosim
no ked som bol na preventyvnej prehliadke a brali mi krv a moc tak to mi zistovali aj pohlavne choroby?lebo mam taky pocit ...prosim
da sa to zistit aj inak .... na tele a tak ,
ale az po 3 mesiacoch ....
ja mam takyto problem.bojim sa ze som tehotna s priatelom sme si davali pozor,povedal ze sa nemusim bat ja mu verim ale aj tak mam strach.menzes mi meska 4dni rozmyslam o kupe tehotenskeho testu ale chcela by som sa opytat ci sa neda nejako inak zistit ci som tehotna na svojom tele..nejake priznaky??po kolkych dnoch meskania mam ist doktorke??
pytaj sa......
jatyon si tak trosku odbornik??potrebujem radu prosim