Caute,mam naozaj velky problem.Vcera vecer som mal pohlavny styk s mojou 16 rocnou priatelou ja mam 18.Nestastnou nahodou sa prezervativ roztrhol a vytieklo to do nej.Je tu vobec nejaka sanca ze nezostane tehotna,ak nie da sa to este nejako zastavit???Poradte mi PROSIM,ale rychlo.Dakujem
Velky problem! Roztrhnuty kondom!
no to je pruuser... vela stasia teda
Môže mi niekto vysvetliť ,ako je vôbec možné, aby sa prezervativ roztrhol.Veď pri výrobe sa to prísne kontroluje, takáto možnosť músí byť vylúčená na 99%?
mne sa stalo to iste. a riesenie je jednoduche - okamzite utekat po POSTINOR!!!
For titi: moja zlata, to, ze ti povie neboj sa, neznamena ochranu!!kolko mas 5? :P Jedine, ze je Harry Potter a poverdal pri tom este nieco
Ale drzim Ti prsty, nech je to plany poplach
ja mam podobny problem..fakt pomozte..necem aby bola moja priatelka tehotna..a bolo to prvy krat!
Vidíte,toto je ďalšia z veľkého množstva tém, ktorú niekto napíše, prosí súrne o radu o pomoc, a NIKDY sa už nedozvieme jej rozuzlenie...Niekedy by človek chcel vedieť, či dobre poradil, či naše skúsenosti a názory, sú správne alebo nie....No proste...je veľa tém, u ktorých záver sa nedozvieme...Mne osobne sa to nejako nepáči....Asi som príliš zvedavá....(PS, veď som žena, nie? :-))
nex ide ku gynekologovi existuju lieky ktore zabrania tehotenstvu ak bol nexraneni pohlavny styk ale mozu sa pouzit iba do 3 dni od pohlavneho styku
juj ty moj chudacik. Treba sa najprv ubezpecit ze kondom je v poriadku.Nie ako v tom vtipe co pride chlapik a kupi si kondomy..uz ma pomaly 12 deti a vsetky kondomy roztrhane.A pridu do skladu s predavackou a tam trpaslik a spieva si "mam ja deti rad bum, som ich kamarat"
No uzasne,tvoja priatelka by mala radsej studovat nez praktizovat sex v 16-ich.