Chcem byť chirurgička, ale ...

Príspevok v téme: Chcem byť chirurgička, ale ...
LusiaS

... dnes sa mi podarilo dostať na jeden menší zákrok aby som zistila či mám na to žalúdok, všetko bolo v pohode a ešte viac som sa v tomto mojom sne utvrdila, ibaže nakonci, keď už bola rana pekná vyčistená mi prišlo zle /aj keď možno to bolo aj tým že som ráno nejedla/ , že som sa musela posadiť aby som neodpadla. Doktorka sice bola dobrá, vravela že na prvý krát som sa držala veľmi dobre a že to je len zvyk, ale ja sa aj tak bojím že týmto moje sny končia. Mám totiž 17, budúci školský rok maturujem a už 3 roky makám /najmä musím prekonávať mojú neschopnosť v oblasti chémie/ aby som sa dostala na medicínu, ale bojím sa že týmto to končí. Čo si o tom myslíte???? Potešil by ma názor najma niakeho lekára. Dopredu Dakujem.

klaksima

ja si zase osobne myslim, ze ked s tym clovek raz ma problem, tak sa to jednoducho nezmeni ani po rokoch. to uz je proste v tebe.

celoxisppm

Celoxis is an Enterprise Project Management tool for project planning & managing diverse portfolios with 99.99% up-time for complete peace. www.celoxis.com

celoxisppm

Celoxis is a Professional Service Automation (PSA) tool —a versatile solution to plan, manage, and optimize complex project portfolios. It combines robust project management features with PSA capabilities for seamless service automation. Effortlessly handle projects, resources, budgeting, revenue forecasting, time & expense tracking, reporting, and collaboration. Choose between flexible deployment options: SaaS or On-Premise with 99.99% uptime. Our SaaS version of project management software guarantees 99.99% up-time for complete peace of mind while our on-premise option offers zero additional software setup cost with Linux & PostgreSQL.

Johnmathew33432

It's important to remember that medicine is not just about the physical aspect, but also the mental and emotional challenges. If you feel that you may struggle with the academic requirements or the emotional demands of the job, it's important to seek support and guidance.

www.paperown.com

Jahooook

Dobrý večer, po rokoch od vytvorenia tohto príspevku som naň natrafila, a chcela by som sa Vás po rokoch opýtať ako ste sa rozhodli či ste skončili na Vašej vysnenej chirurgii :) ale úplne niekde inde :) ?

ATIDE/ESMERA

Nič si z toho nerob, veď aj keby si na chirurgiu nemala nervy alebo žalúdok, môžeš byť napr. pediatrička na poliklinike, aj pitvy nejako snáď zvládneš...aj pediater je užitočný lekár, nielen chirurg :D

sewie

magri, jasne vsetci by sme boli radsej keby nas operovali doktori ktori nikdy ziadnu operaciu ani nevideli!

Lusia S, z toho si absolutne nic nerob! podla mna to bolo skor tym ze si nic nejedla to sa nemozes potom divit ze sa ti zaotic hlava!nevzdavaj sa! vies kolko doktorov ci policajtov povraca ked prvy raz vidi otvorenu ranu? neboj, za par rokov ani okom nemihnes!:)

magri

Prefackal by som tú kravu, ktorá Ťa tam pustila. ako k tomu príde pacient? Presne toto sa deje - uspia Ťa a potom tam niekto dodrbe celú triedu zo strednej zdravotnej nech sa pozerajú.