... dnes sa mi podarilo dostať na jeden menší zákrok aby som zistila či mám na to žalúdok, všetko bolo v pohode a ešte viac som sa v tomto mojom sne utvrdila, ibaže nakonci, keď už bola rana pekná vyčistená mi prišlo zle /aj keď možno to bolo aj tým že som ráno nejedla/ , že som sa musela posadiť aby som neodpadla. Doktorka sice bola dobrá, vravela že na prvý krát som sa držala veľmi dobre a že to je len zvyk, ale ja sa aj tak bojím že týmto moje sny končia. Mám totiž 17, budúci školský rok maturujem a už 3 roky makám /najmä musím prekonávať mojú neschopnosť v oblasti chémie/ aby som sa dostala na medicínu, ale bojím sa že týmto to končí. Čo si o tom myslíte???? Potešil by ma názor najma niakeho lekára. Dopredu Dakujem.
Chcem byť chirurgička, ale ...
ja som lekarka, tieto veci som ja vzdy znasala dobre (aj ked chiru som nikdy robit neplanovala:o) Pravdepodobne to bude aj tym, ze si nic nejedla, ved sama musis vediet aj ako znasas celkovo pohlad na krv a podobne. Netrap sa tym, studium mediciny trva 6 rokov, pocas ktorych budes mat moznost vidiet vela roz. zakrokov (napr. vidiet porod bol tiez dost zazitok) a utrasies sa v tom na co naozaj si, ved medicina ma vela krasnych odborov, ak by teda ta chira nevysla... Drzim palce!
tak dakujem snad to zvladnem:)
ak na sebe pracujes v oblasti studia tak zvladnes to sa neboj..fyzicky si zvyknes, ako pise adam..kazdy si casom zvykne
Rano sa najedz a neboj, zvyknes si. Clovek si zvykne na vselico... Pomysli na to, ze ten clovek bude rad, ked mu pomozes.