môžu 17ročnej zakázať vzťah s Grékom?

Príspevok v téme: môžu 17ročnej zakázať vzťah s Grékom?
emipaty

Prosím o radu. Boli sme na dovolenke v Grécku. A čo sa stalo. Jeden Grék polovičný čech, ktorý robil v cestovke vraj sa zamiloval do mojej dcéry. Ona má 17 a on 3O. A to sme boli z tej cestovky na poldennom výlete.Bol s nami na pláži a navrhol jej sex. Moja dcéra, ktorá je ešte panna odmietla. Sex velmi zakladá na tom, že najprv poznanie, budovanie vzťahu a až potom. Nič viac. Ale zabuchla sa don, lebo jej dvoril, aká je krásna a sem tam chytil za ruku.Dala mu t.č. a odvtedy jej vypisuje,že ju lúbi, aby mu bola verná a príde koncom augusta, lebo chodieva do polska, kde má rodinu. My celá naša rodina je proti tomu, pretože ona ešte študuje na Gymnáziu a potom výška. Vraj môže študovať tam vysokú, že sú tam slovenské vysoké školy a on jej pomôže. Myslím, že je klamár, lebo slovenské vysoké školy v Grécku nie sú. A takto pletie mojej dcére rozum. Zakázali sme jej kontakt s ním, ale stále jej píše. Napísala som mu, že ona sa každú chvílu zamiluje do iného, ešte nie je zrelá pre vzťah. Ale myslím, že práve na nej ho ťahá jej čisté telo. Ona povedala svojej sestre, že jej stále hovoril aká je krásna a a má krásne čisté telo. Prosím poradte, ja už neviem ako dalej.

Denniska

Nečítala som všetky príspevky, ale podstatu som z prečítaného zachytila. Je to pekný podraz, ťažko k tomu niečo napísať. Žiaľbohu, že takí ľudia existujú. Inak to máte všade, či už Grécko, Španielsko, Taliansko - takíto "lovci" žien sú na každej pláži. Škoda len, že veľa dovolenkáriek ich sladkým rečičkám podľahne. Máte šťastie, že i napriek tomu, že Vaša dcéra je podľa popísaného veľmi naivná, ste ich bližšiemu kontaktu zabránili. Nakoniec to teda skončilo vo Váš prospech. Ešte som chcela na margo toho, že nie každý cudzinec je takí, ako hore menovaný. Teda nie je na mieste hádzať všetkých do jedného vreca. Sama mám vzťah s kvázi "cudzincom" a je to plnohodnotný vzťah, plný šťastia;)

t333

co k tomu dodat?
sorry, ale vela bab je u nas tak pribrzdenych, ze cudzinec ma hned o 100% vacsiu sancu zabodovat u nej len preto ze je cudzinec a ked je niekde z juhu tak o dalsich 100.
vsimam si to v mojom okoli. tento fenomen by som dal normalne ako namet na psychologicky vyskum.

emipaty

Tí, ktorí čítali začiatok a celý príbeh, tak môžem urobiť aj záver. Chcem,aby mladé dievčatá boli opatrnejšie, dávali si pozor na cudzincov. Takže k príbehu. Tento článok bol aj na inej stránke. Po určitom čase sa ozval jeden Poliak. A viete čo napísal? Videl, že dcéra by bola ďalšou obeťou. On tvrdil, že je Grék a mamu má Polku. Nie je. On je 100% poliak, bol stíhaný za znásilnenie maloletej a podvodník, požičiaval si peniaze aj od starších dám, ktoré mal na sex, potom nikdy nevyštudoval psychológa, hladá mladé dievčatá, oblbuje a snaží sa ich mať na sex a potom ich nechá. Už ho hladá vela ludí na polskej stránke, rodina sa ho zriekla a vela ludí ho hladá pre peniaze a znásilnenia. Chvalabohu, že som moju dcéru nepustila nikam s ním, bola len pri nás s ním. Inak neviem ako by to dopadlo. Je toho vela na neho popísané, ale aspon to hlavné. Dievčatá budte opatrné.

emipaty

Ja som jej dala vybrať, bud psík o ktorého sa bude starať, alebo net. Kedže mi slúbila, že už nebude s ním komunikovať, tak som jej verila. Lenže som videla, že mi klamala. Takže aspon vidí, že to myslím vážne. Slúbila, takže zajtra bude mať psíka.Aspon bude sa starať o niečo a sedieť pri počítači. Ja s nou rozprávam o všetkom, takže aj o sexe. Ja ju velmi dobre poznám a viem, že ona nemá problém sa zalúbiť, ak jej niekto popletie hlavu.Ja nie som naivná, že uverím, že má dom v Španielsku, ide kupovať hotel a ešte jej povedal, že ak budeš chcieť tak si nájdi iného chlapca. Kedy? Až ju využije? Nikdy. Nedovolím to tomu sviniarovi. A myslím, že aj dcéra už začína trochu nad tým uvažovať o čo mu ide. Len sa bojím, že príde a stiahne ju niekam do auta.

mimmmmka

ja by som jej kupila antikoncepciu... a dala s tym, ze pri nom ju bude velmi skoro potrebovat. Ale vazne... Tym, ze jej ho zakazujes, robis ovela horsie ako keby si o nom ani nehovorila. Ona ma teraz vek, kedy vsetci a vsetko na svete je proti nej... a zrazu aj vlastna mama... podla mna by pomohlo, keby ste si vy dve sadli, porozpravali sa... ale nie hystercit, ze toto nesmies, tamto nesmies.. vzi sa do jej koze.. stretla pana uzasneho/aspon on sa jej tak zda/ a vsetci jej ho zakazuju. Uz len z trucu ho moze chciet... a on to v nej podla mna zivi...Ak si ju dobre vychovala doteraz, nemas sa coho bat... Skor ako trpnut, ze sa stretnu niekde sami.. a stat sa tam moze cokolvek.. radsej by som ho pozvala niekde s celou rodinou na obed.. a chovala sa k nemu ako k najuzasnejsiemu chlapovi pre moju dceru.. podla mna on sa vyplasi a utecie..:)A jedno je ohurovat babu na plazi, druhe v realnom zivote. Pospominala by som na svoje zaciatky s jej otcom.. ako mi doniesol kvety, vzal do kina... rozpravanie na lavicke... Ja som bola panna do 18.. a rozhodne som neskocila do postele 1. playbojovi, co mi skrizil cestu..

bibi1234

emipaty-urcite jej kupte toho psika-steniatka su krasne a pri nich clovek zabudne na vsetky starosti a poblaznenia... Steniatka vyzaduju 24hodinovu starostlivost, takze nebude mat cas chodit k netu a bude sa sustredit len na psika... a hlavna vec je, ze dcera tuzi po laske a take steniatko ju bude od rana do noci olizovat, krutit chvostikom a prejavovat lasku a naklonnost

join me

Zapojím sa trošku aj ja do témy. Súhlasím so Sus - namala by si ju momentálne obmedzovať, pusti ju do "sveta" nech dievča žije a vidí svojich rovesníkov baviť sa. Tiež s tým psom to asi podľa mňa nebolo najšťastnejšie, že si ho zatrhla. Dievča by malo náplň, pocit, že sa má o koho starať a pocit, že ju a psíček potrebuje. Prišlo by na iné myšlienky. A trošku sa zamysli aj nad tým, prečo sa tvoja dcéra tak zúfalo a kozmicky rýchlo zamilovala, prečo je až tak príšerne naivná - zrejme za to môže aj výchova a rodinné prostredie. Možno otvorený rozhovor o sexe by tiež pomohol, nevyhýbať sa týmto veciam, lebo potom sú dosť blbé následky. Kontakt s dcérou mu nemôžeš zakázať akurát byť Tvojím manželom a jej otcom, frajerovi by som dobre vyťala, aby sa aspoň zľakol. Držím palce, aby to dopadlo všetko dobre a dievča nebolo sklamané a zlomené.

sus

Emipaty: Tvoja dcera je velmi naivna a hlavne lahko manibulovatelna... vidim to tak podla toho,co si o nej napisala.
V minulosti som bol suknickar, pracoval som v zahranici a ako slovak som bol pre ine zeny exotika. Este k tomu blond vlasy,proste seversky typ.Takze som to patricne vyuzival.
Ver mi toho chlapika ty neodradis,on za nou pojde a este k tomu ju postve proti tebe. Takto by som to spravil ja a urobi to urcite aj on. Tvoja jedina moznost,alebo nadej je,ze sa zalubi do niekoho ineho,tu na slovensku. Viem,ze je to hlupe,ale skus jej vybavit rande.
Tiez som sa stretol s mamou,ktorej dceru som balil,dokonca jej otec bol horsi no nepomohlo to. Dopadlo to tak,ze posledny vecer prisla ona za mnou(mozno aj z trucu) a samozrejme,ze som to vyuzil. Zbytocne nerob zakazy,lebo to bude este horsie. A ten chlapik to patricne vyuzije. Takze ti radim,kym tu ten chalan nie je,nedrz ju doma,posli ju von,na plaz,do podniku niekam,kde su ludia aby videla,ze aj na slovensku su pekny chalani,ktori jej vedia davat komplimenty....ziadnom pripade ju nedrz na kratko,lebo to este zhorsis. Je mu to totizto vyhovuje a dokonca ju chce mozno este viac,pretoze "Zakazane ovocie najviac chuti"