Prosím o radu. Boli sme na dovolenke v Grécku. A čo sa stalo. Jeden Grék polovičný čech, ktorý robil v cestovke vraj sa zamiloval do mojej dcéry. Ona má 17 a on 3O. A to sme boli z tej cestovky na poldennom výlete.Bol s nami na pláži a navrhol jej sex. Moja dcéra, ktorá je ešte panna odmietla. Sex velmi zakladá na tom, že najprv poznanie, budovanie vzťahu a až potom. Nič viac. Ale zabuchla sa don, lebo jej dvoril, aká je krásna a sem tam chytil za ruku.Dala mu t.č. a odvtedy jej vypisuje,že ju lúbi, aby mu bola verná a príde koncom augusta, lebo chodieva do polska, kde má rodinu. My celá naša rodina je proti tomu, pretože ona ešte študuje na Gymnáziu a potom výška. Vraj môže študovať tam vysokú, že sú tam slovenské vysoké školy a on jej pomôže. Myslím, že je klamár, lebo slovenské vysoké školy v Grécku nie sú. A takto pletie mojej dcére rozum. Zakázali sme jej kontakt s ním, ale stále jej píše. Napísala som mu, že ona sa každú chvílu zamiluje do iného, ešte nie je zrelá pre vzťah. Ale myslím, že práve na nej ho ťahá jej čisté telo. Ona povedala svojej sestre, že jej stále hovoril aká je krásna a a má krásne čisté telo. Prosím poradte, ja už neviem ako dalej.
môžu 17ročnej zakázať vzťah s Grékom?
emipaty, držím palce,dcéra iste dostane rozum...hlavne sa netreba toho chlípnika báť a vysvetliť aj dcére, že ak by ju skutočne miloval a chcel, nespôsoboval by jej takéto problémy, to funguje len v telenovelách. tak sa držte!
Tak tento príspevok nepísala dcéra, ale ja, jej mama. Pretože som počula, že deti majú svoje práva a obmedzovanie osobnej slobody. Preto sa obraciam s týmto o váš názor. Ďakujem Vám všetkým, moc ma to povzbudilo a dodalo odvahy. Čo sa týka dcéry, viem, že by si nikdy nezačala sex bez lásky. My sme založená náboženská rodina. Nikdy som ju tam nepúšťala samu, len s doprovodom mojim, alebo staršej sestry, ktorá má 28. Dcéra je dosť naivná, nikdy ešte nemala vzťah, možno asi preto sa tak zbláznila. Ale on 30ročný?Písala som mu, že ho varujem a má dať ruky od nej preč, inak ho zažalujem za obťažovanie, pretože dcéra do 18 rokov je pod ochranou rodičov, a ked bude mať aj 18, tak nikdy nedovolím. Potom by si dcéra musela vybrať, ak by neposlúchla. Vymenila som jej t.č. vymazala všetky správy, aby sa nedostala k jeho t.č. a možno je to odo mna nie pekné, ale idem jej na facebook a skyp. Nikdy som to predtým nerobila. A viete čo mi napísal ten sviniar? Že vraj môže voči mne začať súdny proces. A ja som mu napísala a za čo? Že dcére nikdy nedovolím, aby si s nou spal? Napísala som mu, že je hajzel, že nech si hladá takú istú ako je on a moja dcéra si nájde takého ako je ona. Vlastní cestovku v Leptokárii a vyštudoval psychologiu. A vypisuje, že sa ma dcéra bojí, že jej chodím do súkromia. Nikdy som to nerobila, ale tentokrát cítim, že ju musíme chrániť a som ochotná aj do práce prestať chodiť, pretože vie kde študuje a bojím sa že príde tam, pretože písal, že príde koncom augusta a začiatkom septembra. Takže akurát ked začne škola. Dúfam, že dcére to vytlčiem z hlavy. Chcela velmi psíka a zajtra sme mali isť pre neho. Takže zákaz psíka, zákaz internetu pokial z toho nevytriezvie. Moj syn je učitelom, taktiež mu písal, vela s nou rozprávame, dúfam, že pubertiacky rozum ju prejde a začne konečne rozmýšlať, lebo sme jej aj to povedali, že si neuvedomuje, že jej môže niečo hroziť. Preto som to tu napísala a obrátila sa o pomoc, hlavne, že či ako ja matka mám právo chodiť do jej súkromia, pokial nie je plnoletá. Aj ked bude, tak bude musieť dodržiavať pravidlá. Inak ju nedržím zavretú domu, môže isť na plaváren, ku kamarátke a športovať. Ak si nájde slušného a dobrého chlapca, tak jej brániť nebudem. Ďakujem Vám všetkým
Poldňový výlet a chce sex,panebože Pani,byť na vašom mieste dcéru preplieskam a spýtam sa jej či chce dostať nejaký AIDS,fuj,ľudia uvažujte a dcérke vysvetlite že takýchto báb na sladké reči má za deň minimálne 20,veľa šťastia prajem
Dcera je este dieta,urcite vymenit sim kartu a dalej to uz je na vas ze ako ju prehovorite,udrzite,ale ked chodi na net tak tam sa skontaktuju aj tak.Grekom hlavne teraz by som neveril ani slovo,pride na nich chudoba a mozna hladaju vychodisko zo sitaucie,ako vypadnut z Grecka...
M74, vidíš, to ma nenapadlo :) to asi preto, že ja autobusom na dovolenku necestujem ;)
Do Grécka aj Poľska stačí občiansky... A podstate netreba ani ten, ak nejde lietadlom.
vymeniť dcére sim kartu(aspoň kým ju to neprejde), schovať pas a dať jej prečítať túto diskusiu...;)
Že som ja hlupák nechodil na slovenskú vysokú školu v Grécku. Iste je na každom druhom ostrove. To by bol život :-)
Nechapem take naivne dievcata. Ved on vyznava lasku s kazdym turnusom inej. A ked dostane co chce, uz ju nepozna. A na tvojej dcere ho asi laka to, ze ju nedostal a preto jej vypisuje. Ked ju dostane, bude aj po laske.
A jasne, ze rodicia mozu zatrhnut vztah sedemnastke. Este nie je plnoleta.
A je to divne, lebo matka by sa to nepytala na fore.