Rada by som schudla 6 kg do konca prázdnin .. Ak sa niekomu čosi také za taku dobu podarilo ták nech mi da radu:) Prosím:)
Dakujem
6kg do konca prázdnin :)
Mám sedemnáť a chodím plávať na krytý bazén, čiže plaváreň :)
moly : a kde chodis plavat ? na kryty bazen alebo na normalne kupalisko ???? a kolko ams rokov ???
Ahojte baby aj ja sa pridavam, mne sa podarilo za minule leto zhodit 6 KG, len som vylucila sladkosti UPLNE, nejedla som po 18 a vela som sportovala, lenze tie kila sa mi vratili, nie jo jo efekt, ale mala som iste stresy a riesila som to sladkym, takze preto, no a teraz by som chcela schudnut, ale nejak mi to nejde, zacala som chodit plavat, pravidelne 3 krat do tyzdna na hodinku, spevnilo sa mi svalstvo, co ma potesilo. Na druhej strane, bojim sa ist postavit na vahu, ze zistim, ze priberam. :( Mikdy som nevazila tak vela ako teraz 72, tak som v tom s vami :)
aj ja sa snazim :)) vsetky sladkosti schovavam, nech ich nevidim :) a cuduj sa svete, fakt, co oci nevidia... :DD v pondelok rano sa odvazim :)
no ja pekne cvičím papkám menej... dufam ze sa dostavia vysledky a ako ste na tom vy ???
HEEEJ baby tak ako ste na tom??
dufam ze ste to nevzdali??
majqa:
neboooj to dame, a dame aj viac ak budes velmi chciet :))
vsetko je to len o pevnej voli :)
ja mam 160 a 66 a chcela by som mat do konca prazdnin 64,
silvus, drzim ti palce...
no baby , ja začínam dnes ::))