6kg do konca prázdnin :)

silvus28

anti-ana: áno, som anorektička, ešte nevyliečená, a v mojich mierach sa mýliš, nemám 175 cm ani 55 kg, ale 160 cm a 43 kg...prepáč, už sa snáď poučím...

anti-ana

silvus28
prosim ta prestan....ty vies o com hovorim...
nasla som tu clanok v ktorom pises ze si bola anorekticka... aj to ze mas trs nejak 175 cm a 55 kil a myslis si o sebe ze si tucna....kazdy ti na to reagoval, ze este niesi dostatocne vyliecena....
nikto ti tu nechce zle...
porozmyslaj nad tym...

musli :)

Ahojte :)
6 kg do konca mesiaca je trosu nezdrave, skor maximalne 4 za mesiac ale isto :)
Ja som napr dnes si dala na ranajky plllllnuuuu misku musli zaliate vodou
( ovsene vlocky, hrozienko a oriesky) nech mam energie kopec, momentalne pijem salku kavy bez cukru a bez mlieka, na olovrant si beriem mrkvu a broskynku....na ovbed si dam MOZNO cinu ( ryzu so zeleninou) a vecer si dam uz len nieco jednoduche a este idem na disco :) skratka som toho nazoru ze ranajky- njdolezitejsie jedlo dna- ja som z tych musli teraz najedena az az, a budem porcie postupne do konca vecera znizovat neviem ci je to dobre ale tak mi to vyhovuje .. co si myslite ? :)

Samuelaa

petinushka, vďaka za rady a typy, sú fakt cenné. Silvus a pod. čo budete papať ako vrabčekovia, môžem vám zaručiť že sa vám to vráti aj z úrokmi. Ak nemáte veľkú nadváhu, tak čím pomalšie tých 6 kíl schudnete, tým sa vám neskoršie vrátia alebo vôbec nevrátia. Vlastná skúsenosť. Ja viem, to človeka ženie aby čím menej jedol, hlavne keď vidí na sebe že chudne, ale verte mi, neoplatí sa to.

petinushka

MÝTY O CHUDNUTÍ
Ovoce a zeleniny můžu sníst, kolik chci
To také není pravda. Je všeobecně známo, že ovoce obsahuje dost cukru, proto i jeho konzumaci byste měla hlídat. Zelenina vám sice dodá potřebné vitaminy a vlákninu, ale při dlouhodobější dietě vám už nebude stačit. Měla byste jíst vyváženou a pestrou stravu, aby tělo nestrádalo.

Tři velká jídla denně stačí
Je to sice individuální, nicméně je dokázáno, že byste měla sníst pět menších porcí jídla denně. Například i proto, aby tělo mělo pořád co spalovat a nevytvářelo si tak zásoby. Když mu totiž nedáte pravidelné porce jídla, začne si tuky ukládat pro horší časy. I v dietě platí, že je potřeba zvyknout si a dodržovat pravidelný jídelní režim.

Hubnu, tak trpím
A proč byste měla? Utrpení je hladovění, ale ne dieta. Ovšem pokud trpíte, že si nemůžete denně dát párek nebo pečenou klobásu, pak ano. Netrapte se hlady a zvolte zdravější formu některých oblíbených pokrmů. Co tak jednou zařadit do svého jídelníčku třeba tofu, cizrnu nebo kuskus?

Když nebudu jíst tuky, zhubnu
Pokud máte na mysli, že nebudete jíst salámy, tlačenky a ovarová kolena, pak možná ano. Ale pokud kupujete jen ty potraviny, na kterých je napsáno 'light' nebo 'bez tuku', pak dobře neděláte. Takové výrobky mohou naopak obsahovat hodně kalorií z cukrů a karbohydrátů. Nesledujte tedy jen množství tuků, ale také celkové množství kalorií.

petinushka

Tu sú nejaké dobré rady:

1. Nevynechávajte raňajky - pocas spanku sa spomali metabolizmus a nezrychli, pokial ho nieco nenastartuje :)
Cvicenie rano je ucinnejsie, rano spalite viac kalorii.
2. Pite veela vody - najlepsi je ale zeleny caj, je uplne nabity antioxidantmi a urychlovacmi metabolizmu. Vyhnite sa alkoholu, obsahuje vela kalorii. Namiesto dzusu si dajte ovocie - je to omnoho zdravsie, neobsahuje konzervanty a ma prirodne sacharidy a je aj lacnejsie :))
3. Jedzte vela zeleniny a ovocia, hocijaku prilohu k jedlu nahradte hnedou ryzou.
4. Medzi každým sústom jedla si dajte hlt vody, budete sa citit sytejsie.
5. Naposledy jedzte tak o 18, tj 3 hodiny pred spankom a spite minimalne 6 hodin. Ked spite menej, o 15% mate vacsiu chut do jedla.
6.Pitie kávy obmedzuje chute.
7. Cvičenie, drina, pot.
8. Ked mate chute chodte si zdriemnut. Niekedy si telo vyzaduje kaloricke a nezdrave jedlo lebo je unavene.

Nezabudnite aj na malickosti! Napr. nanuk je lepsi vodovy ako smotanovy, ked si ochucujete salat tak namiesto kremoveho drasingu dajte cili korenie - to nastartuje metabolizmus, pecivo jedzte len celozrnne a jogurt nizkotucny!!

petinushka

juuu pridam sa k vaaam :) u mna by to chcelo tak 6kg :(((
ale verím si, a som rada že do toho nejdem sama :))
Faakt uz nechcem sladkosti ani vidiet, a preboha, ved je leto a na kazdom rohu zelovoc :DD
Uz sa tesim do skoly :DD stihla :DD

silvus28

môj jedálniček včera:
R.: 6 sliviek, voda
D.: káva s mliekom
Obed: 4 dcl jablč. muštu, káva s mliekom
Ol.: slivky, jablkové pyré
V.:slnečnicová žemľa, dusená cuketa, biely jogurt s orechami

anduska9999

aj ja chcem dat dole 5 kíííl do konca prádnin, uz natom pracujem. viac vody menej jem mastne vobec. ked mam chut na sladke dam si zmzrlinu a ináč tancujem zumbu. výsledok sa uvidí