kava a chudnutie

zemlicka32

Pri chudnutí podľa mňa môžeš normálne piť kávu, len by si mala obmedziť cukor a mlieko. Ale inak jednu či dve šálky kávy si normálne môžeš dať.

rebecca

podla mna,ta kava pomaha psychycky...teda aspon mne urcite.....lebo vies,ked sa obmedzujes uz v tolkych veciach,co mas rada,sladkosti,pecivo atd.....tak aspon jednu vec si nechaj....teda aspon ja to tak robim...potom sa aj hodinu dopredu tesim,ze si spravim kavu...a predsalen,je to tekutina...urcite lepsie,ako nejaky kolac!!!!

kavicka

No supeer...a ja som prestala pit kavu(sem tam si dam ale iba 1 denne a slabucku) v domnienke, ze sa od nej pribera a zle posobi na organizmus. asi od vtedy som trochu pribrala a az do dnesneho vecera som nechapala ako je to mozne ked sa stravujem ako predtym a prestala som aj jest sladke aj ked ani predtym som ho vela nejdela..takze od zajtra si varim kavu .. mozem aj 3x denne? a ak si tam dam trolinku mlieka polotucneho ?? a 1 nizkokaloricke sladidlo?? mozem si dopriat? :)

kacka

kava ti sice pomoze schudnut, ale si dokakas zaludok, prekyslis si zaludok a ten kto znesie 4 kdenne niekolko tyzdnov ma asi zaludok zo zeleza...