Rozchod alebo čo? Nevládzem...

Príspevok v téme: Rozchod alebo čo? Nevládzem...
katussska24

Lepšie byť v zlom vzťahu, ako v žiadnom?

Momentálne som veľmi nahnevaná, potrebujem sa aj vypísať z emócií a poradiť... Sme s priateľom spolu 6,5 roka a zdá sa mi, že je to čoraz horšie... Ja neviem vlastne, o čo mi presne ide... Proste nechodíme nikam, nikam sa náš vzťah neposúva, stále nemá peniaze (a keď má, minie ich na blbosti). Dnes som mu povedala, že či by ma nechcel pozvať aspoň na pizzu, že sme sto rokov nikde neboli, a on že či si myslím, že sa mu bude
chcieť, keď stále robí. Ani na jednú sprostú pizzu nemá čas a chuť
ísť somnou!!! Ale to nejde iba o to...samozrejme urobil z toho vedu, že robím scény a "rýpem" a keby vedel, že budem taká, ani sa mi neozve... Doma u neho sme sa vadili ďalej...Ja: že či chcem toľko veľa, aby sme niekam išli raz za čas
? On: mám si ísť s kamoškami, keď tak veľmi mi to chýba...Na vysvetlenie, on do žiadneho baru nechodí, lebo je abstinent, netancuje, a tak... A najlepší záver bol: "Ak sa Ti nepáči, tam sú dvere!" To mi povie on! Som ako taká chudera...ale teraz ma naštval tak, že som odišla domov...a on ešte že "papa"...Viem aj to, že problém je v tom, že ma má maximálne istú, že vie, že mu všetko odpustím - čo je moja chyba, lebo som si ho tak "naučila"..A to sa už asi nedá zmeniť :( Ja neviem, chcem len aby bol normálny ako kedysi, aby sme niekam chodili, aby sa o niečo snažil, a nebral všetko, aj mňa ako samozrejmosť..Raz som mu povedala, že ja tu vždy nemusím byť, nech ma neberie ako samozrejmosť, a on na to, že ja tu budem vždy...takže asi tak...A teraz sa ani neozval, keď som šla domov
, proste nič, nezáujem..Ale to je jeho stará známa taktika, vyčkať, kým ja za ním doleziem... Ja už neviem, mám 24 rokov a stále pocit, že nikam nepatrím, nikam nesmerujem, som na ňom závislá
a neviem byť bez neho,,,a neviem sa s ním rozísť..toľkokrát mi ublížil už slovami, a ja to stále znášam a všetko mu vždy odpustím..:( Som ako taká chudera, čo nemá na viac..

nunulik

ahoj katuska a máte nejaké spoločné zaluby ja neviem šport kino,.. a podobne? skus ho ty zaukolovať aby sa rozbehol možno bude rad ked ho ty povedieš a on len pojde nebude musieť vymyslať nejaka prechadzka vylety.. a mozno sa rozhybe viem vo vztahu pridu taketo tažke časy a neviem čo dalej ja som na tom podobne... som priputana myslim si. no ale tak my zase vkuse mame čo robiť .. takže nejaky stereotyp a ani hadky nie su... obcas nieco sa najde. Skus ho rozhybat ak to nepojde tak tam bude potom problem,... musis mu ukazat ze dovod ist do mesta nie je krcma ale aj zmrzlina alebo len prechadzka do parku. Pozvi ho ty. Ak to nebude chcieť a bude sa vyhovarat na pracu tak je to sebec...

3lenka

Ja na tvojom mieste by som sa s ním porozprávala a pekne tento vzzťah ukončila, aj keď by to bolo ťažke po toľkom čase, ale nikam to nesmeruje. Ty si sa už snažila mu to vyhodiť na oči aby sa snažil, a nič neurobí. Ja by som v takom vzťahu nepokračovala a určite by som už za ním nedoliezala, hoc aj keby som ho veľmi ľúbila. Ak to tak pôjde ďalej, bude ťa to baviť? ? ? Evidentne on sa zmeniť kvôli tebe nechce tak prečo sa máš meniť ty.,??

trixy753

katussska24:

nie si blba... to každý chlap má na začiatku sladké rečičky, poznám to dosť dobre...a potom človek ani nepostrehne a zrazu to už je v tomto smere iný človek, bez "masky" ... Máloktorému to vydrží asi počas celého vzťahu... ver mi, radšej by si dali pichnúť 100 injekcií do zadku ako sa prekonať a byť trošku vľúdnejší...

katussska24

trixy, ďakujem že si napísala, lebo už si myslím, že som v tom sama a všetci majú ideálne vzťahy..Ja viem, že ma ľúbi, ale stále mi tam niečo chýba...a tiež neviem, či by o mňa bojoval, keďže teraz dokáže byť taký ignorant..Včera mi povedal, že radšej bude sám, ako sa hádať, tak ho teda nechávam "samého" a jemu to asi vyhovuje :( Ale pochybujem, že existuje chlap, ktorý bude milý a pozorný počas celého vzťahu..to len na začiatku, potom je to na... Maja...ja sa s ním nedokážem rozísť, je môj jediný, vo všetkom...stále ho ľúbim, a bývame blízko seba a nedokázala by som byť bez neho..som blbá, viem.

trixy753

innka:

no ako keby som čítala o sebe. Všetko je tiež v poriadku no napriek tomu mi chýba tá náklonnosť, proste len tak, z ničoho nič... Debata bola tiež tisíc krát o tom, ale nemám pocit zmeny. Ľúbim ho, no toto mi chýba a asi veľa ženám ako tak čítam príspevky. Žena je toľko ochotná pre muža urobiť, tak prečo nemôžu aj muži potešiť takýmito naozaj drobnosťami... Nie veľké veci raz za mesiac, ale maličkosti každý deň alebo častejšie(ako objatie len tak keď to človek najmenej čaká..pekné slová...). Tiež mám občas pocit, že si je mnou niekedy príliš istý, ale na druhej strane povedal, že by sa už netrápil v prípadnom rozchode... no ako to chápať? Veď ja nie som jeho frajerky predtým, každý je iný.. To by som už nestála o to - bojovať o mňa? Veľmi ma tie slová boleli, aj keď sme si to nejak vydiskutovali, viem, že keby príde k najhoršiemu, nestála by som mu za tú námahu (aj napriek tomu, že ma ľúbi) . Je to normálne? =(

maja61

ahoj katussska24, urcite nebudes chciet, citat teraz to co ti napisem. ty by si teraz velmi rada citala, ze sa zmeni, ked ho vytresces nejakou dovolenkou alebo neozvanim sa. Ale ver mi, ze to vsetko je len docasne. Mas nadhernych 24rokov, prosm ta nezkaz si tieto nadherne roky, nejakym idiotom, ktory si ta nevazi, vaz si aspon sama seba a ver mi, ze na teba este caka uzasny muz, ktory ta bude milovat a budes to citit kazdu minutu a kazdu sekendu, len prosim ta vaz si sama seba a rozid sa s nim navzdy. Stale bude medzi vami len sinusoida, raz budes hore a raz dole a ty chces byt iba hore, tak ze hladaj toho praveho
vela stastia a dobru noc.

P.S. predstav si, ze by si mala dceru, ktorej by niekto takto ublizoval, dovolila by si mu to? nie a preco sebe by si to mala dovolit.
DRZIM PALCE

innka

a mozno sa to vytratilo tym, ze sme vsetko len planovali, aby nas spolocny rodinny zivot zacal v nejakom tom zazemi a pritom sme na seba pozabudli, aj to bolo pricinou, byt, auto... a nato treba peniazky a ak chceme peniazky, tak pracujeme a pracujeme...sice to nebolo len z prace do prace, ale obcas cez vikend zasportovat, alebo trosku pocestovat atd....ale predsa nejak sme zabudli na nasu citovu podstatu