Rozchod alebo čo? Nevládzem...

Príspevok v téme: Rozchod alebo čo? Nevládzem...
katussska24

Lepšie byť v zlom vzťahu, ako v žiadnom?

Momentálne som veľmi nahnevaná, potrebujem sa aj vypísať z emócií a poradiť... Sme s priateľom spolu 6,5 roka a zdá sa mi, že je to čoraz horšie... Ja neviem vlastne, o čo mi presne ide... Proste nechodíme nikam, nikam sa náš vzťah neposúva, stále nemá peniaze (a keď má, minie ich na blbosti). Dnes som mu povedala, že či by ma nechcel pozvať aspoň na pizzu, že sme sto rokov nikde neboli, a on že či si myslím, že sa mu bude
chcieť, keď stále robí. Ani na jednú sprostú pizzu nemá čas a chuť
ísť somnou!!! Ale to nejde iba o to...samozrejme urobil z toho vedu, že robím scény a "rýpem" a keby vedel, že budem taká, ani sa mi neozve... Doma u neho sme sa vadili ďalej...Ja: že či chcem toľko veľa, aby sme niekam išli raz za čas
? On: mám si ísť s kamoškami, keď tak veľmi mi to chýba...Na vysvetlenie, on do žiadneho baru nechodí, lebo je abstinent, netancuje, a tak... A najlepší záver bol: "Ak sa Ti nepáči, tam sú dvere!" To mi povie on! Som ako taká chudera...ale teraz ma naštval tak, že som odišla domov...a on ešte že "papa"...Viem aj to, že problém je v tom, že ma má maximálne istú, že vie, že mu všetko odpustím - čo je moja chyba, lebo som si ho tak "naučila"..A to sa už asi nedá zmeniť :( Ja neviem, chcem len aby bol normálny ako kedysi, aby sme niekam chodili, aby sa o niečo snažil, a nebral všetko, aj mňa ako samozrejmosť..Raz som mu povedala, že ja tu vždy nemusím byť, nech ma neberie ako samozrejmosť, a on na to, že ja tu budem vždy...takže asi tak...A teraz sa ani neozval, keď som šla domov
, proste nič, nezáujem..Ale to je jeho stará známa taktika, vyčkať, kým ja za ním doleziem... Ja už neviem, mám 24 rokov a stále pocit, že nikam nepatrím, nikam nesmerujem, som na ňom závislá
a neviem byť bez neho,,,a neviem sa s ním rozísť..toľkokrát mi ublížil už slovami, a ja to stále znášam a všetko mu vždy odpustím..:( Som ako taká chudera, čo nemá na viac..

nathália09

no udrel,
ale je to na dlho.
Počula som o nom niečo,čo nebolo pekné,a tak som chcela vediet viac-žial dozvedela som sa dosť nepekné veci.
A z tej osoby som tahala viac,aby som vedela,čo sa stalo.
Žial prišlo k tomu,že aj to si prečítal.

taotao

to akoze naozaj zbil? ale ak to bola facka z amoku zlosti, tak by som ju predychala, ale bitku...
to nesmie robit, nikdy !!!

nathália09

ty keby si si písala s ľudmi na nete,tak ta priateľ nechá???
Takže nepíšeš s nikým??
A o čom je tento pokec??

ajataka

OK Nathalia,
az teraz som spravne pochopila. V podstate si teda neurobila nic. Ale myslim, ze ten tvoj priatel je riadny ziarlivec a ze sa to urcite prejavuje aj v inom a nie teraz prvykrat, ze ta zbil. So ziarlivcami je to bohuzial peklo. Ale netreba sa dat a urcit hranice. uz ta niekedym pred tym udrel?

nathália0fx9

pozri,mi ked sme sa spoznali,chceli sme mat iba pre seba nick
A ked sme sa vzali,urobili sme si uz aj iny,aby sme tam mali priatelov.
Heslá na mna mal stále.
A to že mi niekto napíše,nič neznamená.
A ten sex tu navrhuju mnohí úchyláci,ja na take neodpisujem.
Ale ty si zrejme ešte ponuku nedostala.

ajataka

Nathalia,
zbit ta nemal :( Ale na druhej strane, ani ty by si nemala takto na nete mat viac nickov a tak podobne. Ja kebyze sa tak spravam, tak ma ten moj sice nezbije, ale necha... Toto by nezniesol ziadny chlap. Ty si nekonala spravne a on uz vobec nie, ked ta zbil. Aj mne by vadilo, keby moj priatel mal viac nickov a rozoberal sex s niekym inym na nete. To by som asi tiez len tak nepredychala.

nathália09

mam 3 nicky na pokeci-jeden malo používatelný.
Predplatil si PLUS,a všetko mu ukázal.
Jeden mi tam navrhoval sex,iný len tak popísať-no
urobil s toho takú drámu:(
Sme spolu iba 1,5.

nathália09

žienky,
mna zbil chlap na silvestra aj deň predtým zato,že som si nejaky čas písala s jednym chalanom-
písali sme si týždeň,a normálne bežné veci.