Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod alebo čo? Nevládzem...

Príspevok v téme: Rozchod alebo čo? Nevládzem...
katussska24

Lepšie byť v zlom vzťahu, ako v žiadnom?

Momentálne som veľmi nahnevaná, potrebujem sa aj vypísať z emócií a poradiť... Sme s priateľom spolu 6,5 roka a zdá sa mi, že je to čoraz horšie... Ja neviem vlastne, o čo mi presne ide... Proste nechodíme nikam, nikam sa náš vzťah neposúva, stále nemá peniaze (a keď má, minie ich na blbosti). Dnes som mu povedala, že či by ma nechcel pozvať aspoň na pizzu, že sme sto rokov nikde neboli, a on že či si myslím, že sa mu bude
chcieť, keď stále robí. Ani na jednú sprostú pizzu nemá čas a chuť
ísť somnou!!! Ale to nejde iba o to...samozrejme urobil z toho vedu, že robím scény a "rýpem" a keby vedel, že budem taká, ani sa mi neozve... Doma u neho sme sa vadili ďalej...Ja: že či chcem toľko veľa, aby sme niekam išli raz za čas
? On: mám si ísť s kamoškami, keď tak veľmi mi to chýba...Na vysvetlenie, on do žiadneho baru nechodí, lebo je abstinent, netancuje, a tak... A najlepší záver bol: "Ak sa Ti nepáči, tam sú dvere!" To mi povie on! Som ako taká chudera...ale teraz ma naštval tak, že som odišla domov...a on ešte že "papa"...Viem aj to, že problém je v tom, že ma má maximálne istú, že vie, že mu všetko odpustím - čo je moja chyba, lebo som si ho tak "naučila"..A to sa už asi nedá zmeniť :( Ja neviem, chcem len aby bol normálny ako kedysi, aby sme niekam chodili, aby sa o niečo snažil, a nebral všetko, aj mňa ako samozrejmosť..Raz som mu povedala, že ja tu vždy nemusím byť, nech ma neberie ako samozrejmosť, a on na to, že ja tu budem vždy...takže asi tak...A teraz sa ani neozval, keď som šla domov
, proste nič, nezáujem..Ale to je jeho stará známa taktika, vyčkať, kým ja za ním doleziem... Ja už neviem, mám 24 rokov a stále pocit, že nikam nepatrím, nikam nesmerujem, som na ňom závislá
a neviem byť bez neho,,,a neviem sa s ním rozísť..toľkokrát mi ublížil už slovami, a ja to stále znášam a všetko mu vždy odpustím..:( Som ako taká chudera, čo nemá na viac..

zdravy

ked ti povie papa, alebo ti povedal tam su dvere, tak nechapem nad ci este uvazujes. proste je koniec a on si ta vobec nevazi a kasle s prepacenim na teba. zbytocne iba natahujes svoje trapenie a sa zbytocne podhodnocujes.

katussska24

kika aký to má súvis s mojou témou? myslím, že náš vzťah sa trochu vyrovnal, už sa necítim ako chudera, je to stále ťažké, ale lepší sa to..

kika7

Potrebovala by som naozajstnu radu,som v stave ked ma uz prestava bavit zit a rano vstavat,Mam dlhorocny vztach 8rocny ,pracujem s priatelom v tej istej firme ako jeho nadriadena a este k tomu mame spolu byt takze sme spolu 24 hodin denne,pred rokom sme kupily byt a od vtedy sa nam uplne rozpadol vztach priatel chodil na pivo ja zas vonku a tak sme sa akosi od sa jeden druhemu odcudzily,kedze som od neho nedostavala ziadnu nehu sex trval 5 minut bozkavanie neprichadza do uvahy a moj orgazmus :)))))) ze tie roky ho nezaujimal ani raz,nemozem tvrdit ze je zly je velmi dobry nepije nefajci vie sa postarat o financie ale kedze ma prestal brat ako zenu nasla som si priatela a najhorsie na tom ze je to nas majitel firmy,potajomky sa stretavame chodime lyzovat do kina na prechadzky je slobodny preto sa necitim byt vinna a najhorsie je nemam pocit viny ani k svojmu priatelovy,ale tahame to spolu uz 7 mesiacou a to ze nemam vysporiadany vztah a sme spolu vsetci traja v praci a zijeme v klamste rozodly sme sa rozist hoc nase city su velmi silne ale pokial si nedam ja svoje veci do poriadku s terajsim priatelom tak vieme obaja ze to nema zmysel tak fungovat,ale najvacsi problem je v tom ze moj priatel sa nechce rozist ak nadhodim temu ze to chcem ukoncit posiela ma za odbornikmy a robi zo mna blazna nechce ani predat byt v ktorom mame obaja peniaze,neviem co ma robit ale chcem podotknut ze rozchod som uz navrhovala pre tym ako som si zacala zo sefom on nie je pricinou mojho rozhodnutia.som zufala necitim uz nic len smutok a prazdnotu,ako to mam riesit ? ako mam donutit priatela aby si uvedomil ze zit sa da aj krajsie a ze spolu uz len prezivame mame 32 rokov a zijeme ako mrtvoly nedokazeme spolu uz ani komunikovat proste nic

nAssiy

katussska24, suhlasim tu s ostatnymi, rozchod je to najlepsie riesenie. Chlapec ta ma istu, tak sa takto chova. A to sa nenpravi len nejakym nezyvanim sa, rozhovormi atd. Aj keby sa napravilo, tak len na nejaky cas. A potom sa vsetko vrati spat. Milujes, nemilujes, toto sa vo vztahoch stava. Nic to uz nedava, iba nervy. A to nie len tym, ze by si bola precitlivela lebo ides mat svoje dni. A okrem toho, mas 24 rokov, tak nestracaj cas s nejakym sedlakom. Raz sa predsa treba pohnut vpred. A ak sa chlapec v najblizsej dobe neuvedomi, rozid sa s nim. Inak sa moze rozist on s tebou a to by uz padali z jeho ust ine hlasky. Uskvarilo by ti to srdce, ver mi.
Ak mas pocit, ze nikam nepatris a nikam nesmerujes, mozno je to aj jeho vina. Nedava ti ten pocit, ze si ta vasi a patris k nemu a nedovoli ti sa pohnut dalej. A uplne najhorsie je, ked je jeden vo vztahu zavisly na tom druhom. Potom si nie su ti dvaja rovnocenni a deju sa veci ake sa deju.
Nechcem ti tu prikazovat, ze sa rozist s nim naozaj musis ak sa na to necitis. Ale ja by som to urobila. A nijak ti to neublizi, len ta to posilni. A potom, budes mat naviac. Aj teraz mas, len si toho nie si este vedoma. Tak sa pozbieraj, drzim palce. Pripadne daj vediet, co sa chystas robit/ako si dopadla, ako ti je. =)

stolicka

ja som sa prave pohadala,
viet som si dovolila kricat!!!! ja zla,,, {znicil novy stolik,oblial vodou a politura popraskala neracilo sa mu to utriet x dni}
on
tresol dverami a povedal

"necham ta vyzurit sa samu vydim ze ti hrabe.a tresne dverami".........uz sme sa neropravali 24 hod.

Druhy den hovorim mam pravo kricat nie som sliepka co sa bude len usmievat a nebudem sa pretvarovat ked sa nehnevam.
opat je ticho nerozprava.
, stale trucuje.
Cize za to ze som zvysila hlas ,,sa nerozprava a je arogantny uz 2 den.
to sa nemozem ani nahnevat? Ved o ten stolik nejde ide mi o to ako sa chova ze sa nerozprava za to ze na neho som kricala..
aky mate nazor? mam sa rozit?Nemozem byt slobodna v kriku, v prejavoch ??
on si asi predstavuje ze sa nikdy nenahnevam a ked tak s usmevom....taka falosna
mozno sa mylim tak som zvedava na vas nazor ..
..snad kricat mozem ked vydim ze 5 tisicovy stolik ide do kontajnera pre jeho lajdactvo..a on je pritom na mna urazeny a nahnevany.a neroprava sa so mnou...tresta ma ze som zvysila hlas je to normalne? ako je to u vas?

ajataka

Baby, myslim, ze vela zalezi od vychovy aku chlapec dostal. Ale zarazilo ma, ze NATHALIA09 pise, ze jej manzel po roku manzelstva ma problem chodit s nou za ruku na verejnosti. A pred tym, ked ste boli iba priatelia a nie manzelia tak to bolo ako? Nemal problem sa ta dotykat na verejnosti?

zuzu usa

baby kazdy clovek je iny!ja mam doma najmaznavejsieho muza na svete,aj po rokoch by bez tulenia sa nezaspal:)))a to ma 27 r!!moja sestra zas ma uplnu netykavku,to neznamena,ze ju miluje menej,kazdy ma inu potrebu nehy a fyzickeho kontaktu a s laskou to ma maloco spolocne.