Rozchod alebo čo? Nevládzem...

Príspevok v téme: Rozchod alebo čo? Nevládzem...
katussska24

Lepšie byť v zlom vzťahu, ako v žiadnom?

Momentálne som veľmi nahnevaná, potrebujem sa aj vypísať z emócií a poradiť... Sme s priateľom spolu 6,5 roka a zdá sa mi, že je to čoraz horšie... Ja neviem vlastne, o čo mi presne ide... Proste nechodíme nikam, nikam sa náš vzťah neposúva, stále nemá peniaze (a keď má, minie ich na blbosti). Dnes som mu povedala, že či by ma nechcel pozvať aspoň na pizzu, že sme sto rokov nikde neboli, a on že či si myslím, že sa mu bude
chcieť, keď stále robí. Ani na jednú sprostú pizzu nemá čas a chuť
ísť somnou!!! Ale to nejde iba o to...samozrejme urobil z toho vedu, že robím scény a "rýpem" a keby vedel, že budem taká, ani sa mi neozve... Doma u neho sme sa vadili ďalej...Ja: že či chcem toľko veľa, aby sme niekam išli raz za čas
? On: mám si ísť s kamoškami, keď tak veľmi mi to chýba...Na vysvetlenie, on do žiadneho baru nechodí, lebo je abstinent, netancuje, a tak... A najlepší záver bol: "Ak sa Ti nepáči, tam sú dvere!" To mi povie on! Som ako taká chudera...ale teraz ma naštval tak, že som odišla domov...a on ešte že "papa"...Viem aj to, že problém je v tom, že ma má maximálne istú, že vie, že mu všetko odpustím - čo je moja chyba, lebo som si ho tak "naučila"..A to sa už asi nedá zmeniť :( Ja neviem, chcem len aby bol normálny ako kedysi, aby sme niekam chodili, aby sa o niečo snažil, a nebral všetko, aj mňa ako samozrejmosť..Raz som mu povedala, že ja tu vždy nemusím byť, nech ma neberie ako samozrejmosť, a on na to, že ja tu budem vždy...takže asi tak...A teraz sa ani neozval, keď som šla domov
, proste nič, nezáujem..Ale to je jeho stará známa taktika, vyčkať, kým ja za ním doleziem... Ja už neviem, mám 24 rokov a stále pocit, že nikam nepatrím, nikam nesmerujem, som na ňom závislá
a neviem byť bez neho,,,a neviem sa s ním rozísť..toľkokrát mi ublížil už slovami, a ja to stále znášam a všetko mu vždy odpustím..:( Som ako taká chudera, čo nemá na viac..

katussska24

tak minimálne som aspoň rada, že v tom niesom sama..:) a neverím, že existuje chlap, ktorý vás bude nosiť na rukách celý život :/

Kamilus2011

Jaaaaj Katuška ja mám to isté už presne rok a pol s prestávkami. Úplne s tebou súhlasím :-/ je to viac než smutné :-/ ale rady si s tým neviem, rovnako ako ty!

betkacat

ale v živote mi nepovedal, že tam sú dvere a ani mi škaredo nepovedal, nieto že by ma udrel a o nevere neviem (radšej)

betkacat

jediná rada je aby si vždy nebola...ja som mala tiež tento problém, až na to že sme manželia...ale ono je to jedno, či manželia , alebo 7rokov vzťah...možno by bolo dobré si urobiť svoj program, aby si nebola dostupná vždy, niečo pre seba aby si bola spokojná, nejaké cvičenie ak rada cvičíš alebo niečo podobné...budete si vzácnejší a možno ho to preberie a ked už nič inšie tak ten čas budeš venovať sebe...inak chlapi sú pohodlní a čím su starší tak tým viac, mám to doma, tiež ho milujem a keby nie, už dávno nie sme spolu...tiež mu už vela ludí povedalo, že iná by už pri nom nebola...

katussska24

ja už to neriešim.. ako to má byť, tak to bude.. nechávam to na osud..byt by sme chceli mať, ale ja som nezamestnaná a závislá na ňom byť nechcem.. takže čakám, hádam sa niečo konečne nájde..

elsa5.5

no,a to je o čom?akási istota,alebo máš strach že si už nikoho nenájdeš?peniaze hovoríš stále nemá,plánovať pravdepodobne neplánuje napr.šetrenie,pôžička,také prešlapovanie na jednom mieste,to sa bude takto ťahať dalej,kto s koho,neviem koľko máš rokov,ale mám taký pocit že od tohoto vzťahu nič iné okrem vodenia sa za ručičku nemôžeš očakávať,prejde rok prejdú dva,5 rokov a vy sa neposuniete a tak to pôjde dookola.