Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

TrapiMaTo

...ozaj, len ako dodatok tejto temy. Vcera som s nim pisala normalne ako jeho priatelka. Konverzacia totalne onicom, dala som asi 4 otazky ako bolo na treningu na ktore odpovedal s otazkou ako sa celkovo ma a tym to haslo, ziadna otazka ako sa mam ja,... nic :( a dnes je cely den opet na fcb, aj ja,..a nenapadlo ho napisat mi, vsak naco :((( ja mu tiez nebudem ustavicne liezt do zadku...

TrapiMaTo

isabella

ano ved prave! kebyze toto sa stalo teraz prvy krat, tak sa s nim o tom porozpravam a raz isto odpustim, len teraz to uz neviem, lebo je to druhykrat. Proste on sa nezmenil. po tom co som dufala ze si vzal minulorocnu skusenost k srdcu tak sa to vobec nestalo. Prave naopak. Sluboval mi ze s tou osobou / ktorej vyznaval aj city/ uz nebude pisat, vymazal jej cislo a pritom tento rok v juni som videla v jeho mobile nielen sms, ale aj neprijate hovory /ked on si listoval mobilom/ ....navyse aj komentar na pokeci, ktory hned vymazal po tom, co som sa ho pytala preco si zmenil kolonku "vztah k prilezitostnemu sexu" - nemal tam uz nic, predtym tam mal, ze len z lasky.....fakt ze uz neverim, a asi ani nebudem nikdy verit,..no kedze je dovera zaklad vztahu, fakt to nebude mat zmyssel :(

isabella

srandu??? heh, chlap sa zastava chlapa, ake typicke...
ty si az velmi zaslepena, velmi, dva-tri mesiace vydrzi posluchat aj pes, ked vie, ze ho caka dlhe obdobie anarchie...
urcite si z nikoho na nete nerobi srandu a uz vobec nie, ked to tak bolo aj pred rokom...

TrapiMaTo

ano, to mate pravdu,... lenze min.rok to leto bol ku mne dost sprosty a cely cas som bola sama ako prst, preco teraz urobil opak? skutocne len preto ako si to ty pisala? alebo ma nieco ine v umysle? :(

a jasne, vernost je dolezita, uz aj zo zdravotneho hladiska a pod. Musim to teda cim skor vyriesit :(

ozaj jeden kamarat /mojho nepozna/ mi povedal ze na nete si mohol robit z toho dievcata i srandu, ze mozno to nie je tak ako si to myslim a ze len zvelicujem. Ale to je muzsky nazor, klasicky ako kazdy iny...

katussska24

tak najvyšší čas prestať taká byť! toľko ohľaduplnosti kvôli takému chudákovi! prosím ťa, urob to kvôli sebe. dobre, mali ste pekné leto, a čo zvyšok roka? budeš rozmýšľať, s kým si píše na azete?

isabella

mne to pride dost podobne jednemu pribehu co tu bol tak zhruba uz pred rokom a tiez to bolo o tom, ze chalanisko studuje v ba, cez pokec bali baby a baba sa s nim nechcela rozist, bo sak to leto stravili spolu...
ako, ale tato jedna stranka moja zlata je na vztahu jedna z najpodstatnejsich... aj najvacsi kurevnik si vie z casu na cas frajerku hyckat a hlavne ked vie, ze ho caka 10 mesiacov neviazanej zabavy a ze nebude pod kontrolou... to si vazne taka hlupa? tato stranka partnerstva ako vernost je ta najdolezitejsia zo vsetkych, tam sa zvyknu urobit ustupky len ked su manzelia a maju uz deti a situacia je komplikovana, ale nie takto, ked nemas ziadne zavazky...