napísal: poviem ti na rovinu ze radsej som chcel ist s tebou von ako zachranit vztah :((
a ja na to: dakujem (meno), dakujem konecne za uprimnost, uz to nevladzem dalej "hrat". Ja som tiez len clovek a potrebovala som aby si bol ku mne uprimny, a ak nie v priamom rozhovore, tak cestou dost sebaponizujucou, kedy budem mat vycitky asi dost dlho. :´((( Vedela som, ze za tym pokecom nieco je,.. Viem, ze ostanem kravou, a neviem cim este, ale uz mi to je jedno. Dolezite je, ze neostanem klamanou! Vybral si si svoju zivotnu cestu, az teraz som pochopila, ze nie so mnou :´((((((
A hoci leto bolo pre mna prenadherne, bola to koniec koncov len jedna uzasna stranka nasho spolocneho zivota! :´( prepac, ze si so mnou nebol stastny, a ze som taka aka som! Pre teba 4 bezvyznamne roky boli a budu pre mna nezabudnutelne aj napriek vsetkemu. Pochopila som, ze ty potrebujes niekoho, kto bude stale pri tebe, a kto ti bude viac vyznavat lasku nez ja! :´( A to aj napriek tomu, ze som ta stale neskutocne milovala a milujem :´(((
Prajem ti veľa šťastia v živote!!! Zbohom
.....
takto to skoncilo, potom zacal pisat ze je hlupy ze mu mam prepacit a ze nechce koniec. Ze zajtra pride domov /presne ako som pisala / a ze sa nedozije svojich 22 /tiez som pisala ze s bude vyhrazat/ :(((((