Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

TrapiMaTo

nikdy sa mu to nestal s tym pocikanim, ale kamoska co bola s nim na ibe mi to potvrdila,...akoby mu preplo, vraj, plakal ako sialeny, ze i ona sa bala, ale urobila opatrenia aby k nicomu nedoslo. Teraz som si vsimla ze z pokecu si vymazal cely profil, fotky, proste vsetko, s poslednou vetou, ze uz tam nekomunikuje! poslal mi jeho heslo ze ked chcem mozem mu to tam priebezne kontrolovat.

Nebojte sa baby, ja mu uz nenaletim na tie slova, ze sa uplne zmeni, a ze ma naozaj miluje, len chce byt so mnou castejsie a pod. budem sa snazit vyydrzat.Aj kamoska co je s nim na izbe vsetkom vie, povedala ze on to predycha

katussska24

riadne ospravedlnenie že "sa cítil tam sám" fakt super,,,dobre chápem, že rozmýšľaš to vziať späť čo si mu napísala? Veď si už urobila prvý krok tak už to vydrž...pre svoje dobro. A ak potrebuje psychiatra, tak nech ho vyhľadá, tiež pre jeho dobro! a s tým "pocikaním" - panebože! naozaj koľko má rokov, keď ti píše také kraviny?

suns

TrapiMaTo - PROSIM TA DIEVCA NEZHADZUJ SAMU SEBA !!! ved si precitaj, co si mu napisala :( ze si krava a kravou ostanes, prepac ze si nebol so mnou stastny, ze som ta nemilovala dost...
DIEVCA NAOZAJ, ty si urobila VSETKO, on je CHUDAK, UBOZIAK A LOOSER !!!
ja viem ze to boli, ale ZA JEHO SPRAVANIE NEMOZES TY !!! NIE SI ZODPOVEDNA !!!
on to ma v hlave poriadne popletene... podvadza, potom krasne leto a potom zase podvody... JE NORMALNY?
a este nieco - ked si pisal na pokeci s tymi babami, urcite sa hral na niekoho, kto nie je... baby oblboval.. ale to uz je jedno...
JE TO IBA JEHO CHYBA ! KED TA MILUJE, SPRAVI VSETKO PRETO, ABY TO NAPRAVIL...
ak sa zmoze iba na VYHRAZKY a PRENASLEDOVANIE, je to naozaj CHUDAK A NESTOJI ZA TO !!!
ja viem moja, urcite si mala tazke detstvo :( a to mi je luto :( chapem, ze sa bojis stresovych situacii, tak ako si pisala...
ale my ta tu chcem PODRZAT a chceme ti iba DOBRE !
ten tvoj spravil PRIVELA CHYB na to, aby si sa mu takto ospravedlnovala a ponizovala pred nim ! najdi si nieco, niekoho... rob nieco, vkladaj do niecoho energiu, odreaguj sa..chod von, oddychuj atd... NIE SI NA NOM ZAVISLA !!! CO TI DAL? NIC... iba klamstva, a iluzie...
dal si iluziu jeho lasky k tebe... stale ta klamal... TO, ZE JE NEVYBURENY, JE JEHO PROBLEM !!! ked aj k tebe pride, stretnete sa, a bude agresivny, maj niekoho pri sebe, kto ta ochrani... a volaj policiu... NEBUDE TI UBLIZOVAT, NA TO NEMA PRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posli ho prec !!! a netrap sa ! sme s tebou !!!

TrapiMaTo

katuska

to uz urobil viac krat, ked som sa s nim chcela rozist, ze si nieco urobi. A sam mi v noci napisal ze asi potrebuje psychiatra, lebo ani nevie preco to pisal, a ze sa dokonca vraj v noci pocikal :-/// ze on nedokaze bezomna zit... Jedine co ho stvalo bolo, ze vsetci okolo neho mali tam priatelky, chodili von a on sa citil sam, kedze sme boli spolu 1x/2mesiace.... tak no

Kubes

Ak ti môžem povedať môj názor a skúsenosť, tak mal som asi 2 roky trvajúci vzťah, ktorý som ukončil ked som mal 21. Uvedomil som si, že niekedy to môže byť na začiatku fajn ako ten náš 1. rok, ale postupne som si uvedomil, že sa k sebe nehodíme a prestal som dotyčnú ľúbiť .. to sa môže stať každému a preto je lepšie to ukončiť, ako sa nasilu tlačiť do vzťahu a premáhať sa. Teraz som oveľa šťastnejší a verím, že to tak bude po čase aj s tebou.

Vyhrážanie sa ignoruj, on to nejako predýcha to sa neboj, rozchody také bývajú a hlavne si dôveruj, lebo keď stratíš dôveru v seba budeš si pripadať nanič a taký život naozaj nestojí za veľa.

katussska24

vydrž, veď jeho to prejde..a nič si neurobí.nepotrebuje on psychiatra? to nieje normálne, podvádza ťa a keď sa chceš rozísť, tak sa vyhráža? úbožiak.

jajaja99

podla mna ta uplne primitivne vydiera. neverim ze by nebol samoluby a naozaj si nieco spravil. o co si hlupostou koledoval, to dostal. hlavne sa nedaj zlomit. nemas mat preco vycitky svedomia, lapil sa do vlastnej siete...vlastne zamotal. drzim palec, aby si to statocne zvladla. bude lepsie, aj ked to teraz v takom svetle asi nevidis.