TrapiMaTo - PROSIM TA DIEVCA NEZHADZUJ SAMU SEBA !!! ved si precitaj, co si mu napisala :( ze si krava a kravou ostanes, prepac ze si nebol so mnou stastny, ze som ta nemilovala dost...
DIEVCA NAOZAJ, ty si urobila VSETKO, on je CHUDAK, UBOZIAK A LOOSER !!!
ja viem ze to boli, ale ZA JEHO SPRAVANIE NEMOZES TY !!! NIE SI ZODPOVEDNA !!!
on to ma v hlave poriadne popletene... podvadza, potom krasne leto a potom zase podvody... JE NORMALNY?
a este nieco - ked si pisal na pokeci s tymi babami, urcite sa hral na niekoho, kto nie je... baby oblboval.. ale to uz je jedno...
JE TO IBA JEHO CHYBA ! KED TA MILUJE, SPRAVI VSETKO PRETO, ABY TO NAPRAVIL...
ak sa zmoze iba na VYHRAZKY a PRENASLEDOVANIE, je to naozaj CHUDAK A NESTOJI ZA TO !!!
ja viem moja, urcite si mala tazke detstvo :( a to mi je luto :( chapem, ze sa bojis stresovych situacii, tak ako si pisala...
ale my ta tu chcem PODRZAT a chceme ti iba DOBRE !
ten tvoj spravil PRIVELA CHYB na to, aby si sa mu takto ospravedlnovala a ponizovala pred nim ! najdi si nieco, niekoho... rob nieco, vkladaj do niecoho energiu, odreaguj sa..chod von, oddychuj atd... NIE SI NA NOM ZAVISLA !!! CO TI DAL? NIC... iba klamstva, a iluzie...
dal si iluziu jeho lasky k tebe... stale ta klamal... TO, ZE JE NEVYBURENY, JE JEHO PROBLEM !!! ked aj k tebe pride, stretnete sa, a bude agresivny, maj niekoho pri sebe, kto ta ochrani... a volaj policiu... NEBUDE TI UBLIZOVAT, NA TO NEMA PRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posli ho prec !!! a netrap sa ! sme s tebou !!!