Dcera nas nici

Príspevok v téme: Dcera nas nici
UTRAPENA10

Ahojte.Mam problem,ale ide aj o to aby som sa vyzalovala.Mam z manzelom 3 krasne deti,syna 10 a 20, a dcera 22rokov.Vychovavali sme ich slusne,ucili moralke a viedli ich aj k Bohu.Ostalo im vsetko aj ich viera.Syn je taky aky bol vzdy,ale dcera sa zmenila pred rokom ked si nasla noveho "frajera".Ten jej priatel sa s nou cez den nestretava,je bezne ze von ide za nim aj o polnoci ked uz on ide domov z baru.Caka na jeho telefonaty pretoze on jej nezavola.Pije alkohol ako vodu (jeho rodicia si myslia ze je to najuzasnejsi syn na svete),bol hrozny suknickar,mal plno dievcat z ktorymi sa len tak vyspal. Dcera odo mna doslova berie peniaze z penazenky len preto aby mu hocico kupila,on je egoista,nic jej nekupil,ziaden kvet za ten rok! Pritom jeho rodina ma penazi az az...Na pizzu z nim nebola este ani raz pretoze ju na nu nikdy nepozval. Ked dcere dohovarame aby sa z nim nestretavala,pretoze si to nikto v rodine nepraje, vyprskne na mna aby som sa starala o seba. Vraj ho lubi, ale on ma radsej sam v seba. V nasom malom meste nema najcistejsiu povest. Pred polrokom som jej nahodne skontrolovala sms v mobile. Nasla som vulgarne a perverzne smsky v ktorych opisoval ich sexualne zazitky...Dcera ma v tomto hrozne sklamala!!! Ked som jej to povedala, odpovedala ze "my si robime srandu."
Prosim,poradte mne a mojej rodine ako moju dceru priviest k rozumu,pretoze je nanho silne naviazana a ruzove okuliare sa jej nedaju zvesit z oci. Ubolena matka.

realitakonie

utrapena10
Vy ste veľmi starostlivá matka, a ten jej ,,priateľ,, to len zneužíva. Lebo vie že ona ho nepodvedie a je úplne zbláznená doňho. Jemu vyhovuje že je tak vychovaná ale on asi nevie čo je to charakter. To asi on ju pokazil a vy ste ju vychovávali v láske a dávali jej všetko pre takého?,-(

realitakonie

utrapena10
tak asi dcéra nemá ani kamratky, ked je len za PC. Asi sa veľmi naňho naviazala,-(. Vodičák má dcéra a auto máte? Možno si len niečo kompenzuje tým vzťahom. Na diskotéky nechodí? má kamarátky? väčšinou tie najtichšie si s prepáčením najväčších debilov nájdu,-(

UTRAPENA10

ona o antikoncepcii nechce ani pocut.ved tvrdim ze je uplne zmenena,ako keby v jej tele pobyvala ina povaha. ked som jej minule navrhla antikoncepciu,povedala ze ona z nim sexualne nezije.a pritom dobre vedela ze som citala smsky...je to hrozne tazka situacia,dusim sa lebo o tom nikomu nerozpravam.jej priatelovi ide o jedno,.ano dakujem za rady.ododnes jej nedam ani cent,jedlo navarim,saty operiem a o zvysok nech sa postara jej priatel.som zvedava ako na to zareaguje.

UTRAPENA10

realitakonie: ano posielala som ju brigadovat,ale nenasla si nic,syn brigaduje.A dcera cely den presedi pri pocitaci a pozera co ma ON nove na faceboku.cely den to robi! je to chore! minuleho roku ked ho nepoznala,u nas nebol pocitac zapnuty aj cely tyzden a dnes od rana do noci je pri pocitaci dcera,vecer caka na jeho prezvonenie a ide von.

realitakonie

utrapena10
isabella ti správne radí, radšej nech používa poriadnu ochranu, aby sa psychicky nezrútila a až vtedy nastanú problémy, teraz je to ešte nič. Určite aj pre dcéru je to niečo nové. Skôr sa s nou porozprávaj o ochrane, aby ešte neotehotnela a aby tu školu vážne dokončila. A ten rozpočet jej zredukuj

realitakonie

realitakonie: ,,celych 24 rokov manzelstva som pred detmi neskryvala penazenku a tak to bolo az do teraz.Kazde ak potrebovalo nejaku korunu,tak poprosilo.zrazu mam skryvat peniaze? teraz sa bude pre nu cela rodina obmedzovat? a dcera chodi na Vysoku skolu,cez skolsky rok sa neda velmi brigadovat.,,

Utrápená10
Zamilovanosť resp. posadnutosť mužom zmení človeka. Skôr by ma zaujímalo čo dcéra robí cez den aby si nevytvorila ešte väčšiu závislosť na nom,-( Ja mám podobnú skúsenosť a je to fakt o ničom.

isabella

skor by som na tvojom mieste dbala na to aby mala dostatocnu ochranu, aby si s takym debilom neznicila cely zivot, keby nahodou otehotnela... tak skor zacni debatu typu ako sa chrania a ci vobec a nech radsej zacne brat antikoncepciu...

realitakonie

utrápená10
ale sú prázdniny, takže až tolko penazí nepotrebuje, ani do školy kedže nemá výuku. A na stravu aj tieto veci jej obmedz rozpočet. Sama pochopí čo je život. daj jej financie na základné potreby. ked nebude mať peniaze na holiace potreby, kozmetiku, vtedy sa uvidí ako ju jej priateľ ,,miluje,,. a nebudete vy najhoršia v jej očiach ale jej priateľ. Je to jej prvý vzťah ak s amožem opýtať?

isabella

by si sa divila ako sa aj cez skolsky rok brigadovat da... ja som to s mojou vlastnou mamou nedokazala vydrzat v jednom dome, nasla som si pracu popri skole a odstahovala sa k dnes uz manzelovi a bolo po probleme, ak by velmi chcela, tak si penaize zarobi a skryt penazenku este nie je take velke obmedzenie... stravu jej das, obliect si tiez ma co a ked chce minat navyse nech si zarobi... vela vysokoskolakov popri skole pracuje...

lenkea

do jej vztahu jej mozes hovorit, ale nepomoze ti to. naozaj skus ako baby radia priskrtit jej rozpocet, dat jej priatelovi sancu postarat sa..