Ahojte.Mam problem,ale ide aj o to aby som sa vyzalovala.Mam z manzelom 3 krasne deti,syna 10 a 20, a dcera 22rokov.Vychovavali sme ich slusne,ucili moralke a viedli ich aj k Bohu.Ostalo im vsetko aj ich viera.Syn je taky aky bol vzdy,ale dcera sa zmenila pred rokom ked si nasla noveho "frajera".Ten jej priatel sa s nou cez den nestretava,je bezne ze von ide za nim aj o polnoci ked uz on ide domov z baru.Caka na jeho telefonaty pretoze on jej nezavola.Pije alkohol ako vodu (jeho rodicia si myslia ze je to najuzasnejsi syn na svete),bol hrozny suknickar,mal plno dievcat z ktorymi sa len tak vyspal. Dcera odo mna doslova berie peniaze z penazenky len preto aby mu hocico kupila,on je egoista,nic jej nekupil,ziaden kvet za ten rok! Pritom jeho rodina ma penazi az az...Na pizzu z nim nebola este ani raz pretoze ju na nu nikdy nepozval. Ked dcere dohovarame aby sa z nim nestretavala,pretoze si to nikto v rodine nepraje, vyprskne na mna aby som sa starala o seba. Vraj ho lubi, ale on ma radsej sam v seba. V nasom malom meste nema najcistejsiu povest. Pred polrokom som jej nahodne skontrolovala sms v mobile. Nasla som vulgarne a perverzne smsky v ktorych opisoval ich sexualne zazitky...Dcera ma v tomto hrozne sklamala!!! Ked som jej to povedala, odpovedala ze "my si robime srandu."
Prosim,poradte mne a mojej rodine ako moju dceru priviest k rozumu,pretoze je nanho silne naviazana a ruzove okuliare sa jej nedaju zvesit z oci. Ubolena matka.
Dcera nas nici
mozno tie vase rady maju nieco do seba, ale aby sa nestalo to ze sa nasere dcera uz uplne, a odstahuje sa k frajerovi, ze "on sa o nu postara", lebo aj takto to moze dopadnut...
realitakonie: napisala som: "ododnes jej nedam ani cent,jedlo navarim,saty operiem a o zvysok nech sa postara jej priatel.som zvedava ako na to zareaguje." to neznamena ze neuvari trebars obed ked som v praci,alebo nezapne pracku ked nestiham.ale znamena to ze ju necham na pospas osudu.ano mate pravdu.nech si robi co chce. a neviem kto pisal,aby som sa porozpravala z jej priatelom.ved ona sa nikomu nezdravi,robi sa ze ma nevidi alebo pojde na druhy chodnik.a pritom on byva o 5 ulic dalej.dcera sa ho zastava ze ma nezpoznal.raz mozno,ale niekolkokrat za sebou?
utrapena neni som matka ale viem co je to stracat milovaneho cloveka ktory sa totalne zmeni a zrazu je iny ale viem aj ake je to stratit ho potom uplne navzdy len pre svoju chybu tak ma nepoucuj.
nehovorila si ze mas podozrenie ze berie drogy to si nespominala. kontrolovala so jej sms lebo sa ti nepaci jej frajer. no vo vztahu je najdolezitejsia dovera. a tymto gestom mylsim ze si tu doveru uplne znicila...necudujem sa ze by ti dcera teraz vobec neverila...nepokaz si to uz viac ako je neni to dobry napad prehrabavat jej veci. ty sama si sa s nou niekedy rozpravala? vyplakala si sa jej ze mas o nu strach? to by ju zlomilo a zobrala by to inak ako ked jej dohovarate pred celou rodinou podla mna sa vtedy este viac zatne. fakt je dospela a takymito gestami si to len pokazis
a to čo robia v posteli to by mi až tak nevadilo. Myslíte že ja čo robím so svojím priateľom v posteli, že vážne len spíme v posteli spolu? a nič iné nerobíme? Skôr by mi vadilo to že v čom vlastne jej je napomoci?
utrapena10
A cez prázdniny by si mohla aj sama navariť a poprať veci nebude mať čas sedieť len za PC. Myslím si že 22 ročná žena by už si to mohla robiť sama. Ked jej nevyperiete šaty som zvedavá či v špinavých pôjde za priateľom? Ked jej nemáte nárok kontrolovať mobil, prečo je vašou povinnosťou jej variť a prať??? ja som si ešte počas vysokej školy varila a aj poprala šaty, tiež mame vadilo že najviac času venujem priateľovi a len večer za ním chodím. Zo začiatku mi to prekážalo ale teraz som jej za to vďačná. Aspon nebdue len za PC uvidíte špinavá za praiteľom nepôjde
zuzic: ked budes raz matka a budes sa o svoje dieta starat aby sa mu nic nestalo,potom pochopis ake to je ked ta sklame a stane sa z neho ine dieta nez si vychovala...a ked som si pozrela sms,co som zle spravila? nebudem ti to konkretnejsie vysvetlovat,..priklad.mas syna a mas podozrenie ze berie trebars drogy alebo mas podozrenie ze je uplne iny.tak co,nepozries mu do telefonu zeby si zistila pricinu ?teba by to netrapilo???
realiktonie: dcera ma kamaratky,ale ona nema na nich cas pretoze je jej pocitac prednejsi.tak uz jej ani nevolaju. ano tie najtichsie a najlepsie si najdu takych debilov ktory piju len alkohol a stretavaju sa v baroch pri nezmyselnych reciach. neni to ta dcera co bola pred rokom.a to tvrdia aj stare mamy a otcovia: "co sa z nou stalo?" teraz je drza a odvrava ked sa jej pytam naco su jej peniaze.bezne vezme aj 5 az 7 eur. srdce mi krvaca ako sa sprava
nuz a skusala si s jej frajerom hovorit? aj ked si nemyslim, ze by to velmi niekam viedlo, ale tak ochrana je dolezita a hlavne ak je to taky clovek ako popisujes, ona je nim posadnuta a strasne naviazana, u nej si velmi nenarozkazujes, kedze je dospela, ale ona sama urcite stastna nie je, len si potrebuje najst cas si to aj uvedomit...
ty jej "nahodne" kontrolujes smsky??? sorry to ma trochu dost dostalo...myslim ze je dospela a 22 rokov je vek kedy uz ona mieni co bude a nebude robit...teraz by si jej do toho nemala zasahovat lebo podla mna to mozes len zhorsit...je dospela zariadi si zivot a teba za to moze znenavidiet....kamaratsky dohovorit, upozornit to ano aby si si nic nemusela vycitat ale kontrolovat sms to je fakt nevhodne