Dcera nas nici

Príspevok v téme: Dcera nas nici
UTRAPENA10

Ahojte.Mam problem,ale ide aj o to aby som sa vyzalovala.Mam z manzelom 3 krasne deti,syna 10 a 20, a dcera 22rokov.Vychovavali sme ich slusne,ucili moralke a viedli ich aj k Bohu.Ostalo im vsetko aj ich viera.Syn je taky aky bol vzdy,ale dcera sa zmenila pred rokom ked si nasla noveho "frajera".Ten jej priatel sa s nou cez den nestretava,je bezne ze von ide za nim aj o polnoci ked uz on ide domov z baru.Caka na jeho telefonaty pretoze on jej nezavola.Pije alkohol ako vodu (jeho rodicia si myslia ze je to najuzasnejsi syn na svete),bol hrozny suknickar,mal plno dievcat z ktorymi sa len tak vyspal. Dcera odo mna doslova berie peniaze z penazenky len preto aby mu hocico kupila,on je egoista,nic jej nekupil,ziaden kvet za ten rok! Pritom jeho rodina ma penazi az az...Na pizzu z nim nebola este ani raz pretoze ju na nu nikdy nepozval. Ked dcere dohovarame aby sa z nim nestretavala,pretoze si to nikto v rodine nepraje, vyprskne na mna aby som sa starala o seba. Vraj ho lubi, ale on ma radsej sam v seba. V nasom malom meste nema najcistejsiu povest. Pred polrokom som jej nahodne skontrolovala sms v mobile. Nasla som vulgarne a perverzne smsky v ktorych opisoval ich sexualne zazitky...Dcera ma v tomto hrozne sklamala!!! Ked som jej to povedala, odpovedala ze "my si robime srandu."
Prosim,poradte mne a mojej rodine ako moju dceru priviest k rozumu,pretoze je nanho silne naviazana a ruzove okuliare sa jej nedaju zvesit z oci. Ubolena matka.

realitakonie

len to som chcela povedať, že mi tu na fore nemôžme objektívne posúdiť daný problém, pokiaľ nemáme dostatok informácií. Potom je to len každého subjektívny názor,-(

realitakonie

utrapena10
ale my všetci ostatní nemôžme objektívne posúdiť sanú situáciu, ke&ď nevieme čo oni iné robia. Nechce sa mi veriť že ked sú dlhšie ako rok že vážne len v noci chodia von. To nám chceš povedať, že do kostola spolu nechodia, alebo nakupovať, alebo niekde do spoločnosti??? Ako zas sa mi nechce veriť že nič iné okrem sexu nerobia,-((( Inak by asi už spolu neboli, nechce sa mi veriť že by takého chcela

cajik

mozno tie vase rady maju nieco do seba, ale aby sa nestalo to ze sa nasere dcera uz uplne, a odstahuje sa k frajerovi, ze "on sa o nu postara", lebo aj takto to moze dopadnut...

zuzic

najskor by som sa s nim sama porozpravala. a pri krajnom rieseni ano keby islo o drogy bola by som schopna nazret mu aj do mobilu keby som mala velke podozrenie ze ich bere.
no to je trosku odveci priklad porovnavat drogy so vztahom nemyslis? to je uplne iny priklad a neni tu na mieste. keby som mala podozrenie na drogy mozno by som to spravila ale v tvojom pripade ked ide "len" o takyto problem nie

realitakonie

cajik
ved nech a nasťahuje k nemu,-)
Si myslíš že ked teraz jej prezvoní len v noci, že by s nou vydržal celý den. Trocha choré nemyslíš???

Myslím si že matka by bola len rada keby vážne dcéra bola s ním šťastná.

To som zvedavá koľko by ona unho vydržala. ved to by bola výhra pre matku

UTRAPENA10

zuzic: najdi si predchadzajucu odpoved odo mna,ja som nepisala ze on berie drogy,ja som uviedla priklad keby si ty mala syna a mala nejake podozrenie.,.."priklad.mas syna a mas podozrenie ze berie trebars drogy alebo mas podozrenie ze je uplne iny.tak co,nepozries mu do telefonu zeby si zistila pricinu ?teba by to netrapilo???" toto som napisala ako priklad