ak mate niekto nejake rady ako schudnut za tydzen tak 3-4kg napiste mi to sem budem rada.Ale s tym,ze ja kazdy den cvicim posilujem.Nejake rady ohladom toho ako sa stravovat.Dakujem
Ako schudnut za tyzden 3 - 4 kg?
Andrea476576
to by som potrebovala aj ja tolko schudnut. Avsak za tak kratky cas to asi nepojde a ak ano tak neviem ako by na to reagovalo zdravie. Taktiez sa to vzdy potom vrati spat ked nie hned tak po rokoch ked sa zase bude zle stravovat.
Pisala som tu jednej takej diete co mi par krat pomohla na dlhsi cas ale znovu mam skoro 40kg viac ako by som mala mat. Takze neviem ci zase riskovat zdravie a znovu sa dat na tu dietu. Citila som sa dobre ale pocula som o nej, ze zle robi na kosti. Takze neviem ci mam tomu verit a radsej chudnut pomalsie ale zdravo. Chudnut zdravo nezvladam...
Ahojte chcela by som sa spytat ako schudnem 30-35 kg za 1 mesiac a 2 tyzde ? Dakujem.
Nieje to blbost... je pravda ze ked som to zacala drzat mala som 102kg. Tie kila idu dole velmi rychlo. Sama som sa tomu cudovala. Tiez mi to niekto povedal, ze to funguje a nechcela som tomu verit. Kazdy nechudne rovnako, ale ja na tuto dietu spominam v dobrom. Je to vlastne jedina dieta ktora mi dost pomohla. Nemala som sa potom rozjest a bolo by to fajn.
Ja mam rada bravcove a tak spraskat napriklad pecene maso alebo slaninku s vajickom nebol pre mna problem. Jedla som kacicu, kurca a bravcove na rozny sposob a k tomu salat, kapusta, uhorky. Spravila som polievku z bravcovej kosti a zjedla som cistu polievku bez zeleniny a uvarene maso. Treba pri tom trochu viac korenit jedla. Je pravdou aj to, ze som mala pocas diety v moci strasne vela bielkovin, ale po ukonceni diety som mala krv a moc znovu vporiadku. Ja nikoho nenahovaram aby to vyskusal.. pisem len moje skusenosti.
Počuli ste už o novej káve, ktorá prichádza na Slovenský trh? Volá sa Organo gold. Obsahuje len 10% kofeinu ako obyčajná káva. Obsahuje liečivú hubu Reishi. Je vhodná aj pre tehotné ženy. V ponuke je čierna káva, latte (káva s mliekom a cukrom), mocha (káva s čokoládou), pre tých ktorí nepiju kávu a pre deti je tu horúca čokoláda a zelený čaj. Všetky s obsahom huby reishi.
Účinky našej kávy s hubou Reishi:
- posilňuje imunitný systém a detoxikuje organizmus
- zmierňuje - odstraňuje alergiu a mierni zápaly
- vyrovnáva krvný tlak
- znižuje cholesterol a cukor v krvi
- REGULUJE - ZNIŽUJE HMOTNOSŤ!
- odstraňuje migrény
- zvyšuje potenciu a posiľnuje srdce
- nedehydruje telo, bráni vzniku rakoviny a nádorových ochorení
Viac o priaznivých účinkoch huby Reishi sa dočítate aj v tomto článku: www.zdravie4you.sk
Ak máte záujem o viac informácii alebo vzorky na ochutnanie, napíšte nám na: kavaorgano@gmail.com
Nájdete nás aj na FB: www.facebook.com
2 JessicaI to je blbost.... to by mohlo byt ak by si vazila 200 kg tak by si mohla zodit za tie dva tyzdne 20 ale pri normalnej vahe to nieje mozne...
Ja som netvrdila, ze sa to nevrati. Pisala som, ze sa nevratia hned spat. Ja som to drzala 2,5tyzdna schudla som nieco cez 20kg a spat sa to vratilo po 4 rokoch kazdodenneho normalneho jedania az prejedania.
2 JessicaI jasne ze ked nebudes prijimat cukor (uhlohydraty) tak schudnes... ale ci sa ti to nevrati to by som si nebol taky isty...
Da sa to schudnut aj dietou kde sa je len maso, tvde syry, vajcia, vyvar z masa (maso moze byt aj bravcove a kacacie), ryby a zelenina neobsahujuca cukor. Nemoze sa priloha ako pecivo, zemiaky, ryza, strukoviny. Nemozu sa parky pretoze obsahuju muku. Nemoze sa alkohol. Treba vela pit cistej vody a nezabudnut na vitaminy kazdy den. Dokonca sa kila nevratia hned spat.
Ak je to len na nejakú príležitosť, a potom sa prejde na racionálne chudnutie, tak pomáha takmer nejesť, aké prekvapivé:) Dala som tak za týždeň dole 5 kg, a bolo to aj vidno, horšie je len to, že to šlo hneď po návrate k normálnemu stravovaniu späť aj s nejakými tými úrokmi, chce to pohyb a jesť... alebo ako mi povedala jedna teta teraz naposledy v nemocnici, keď som priznala, že moc nejedávam (lebo od návratu z PK mi proste nechutí): "Nežereš... tu budeš!" Takže tudy cesta nevede, to len keby niekto stále dúfal:)
mne sa podarili 4 kila za 10 dni.Na zaciatku som mala 83.zatial som si len upravila pH, ale je toho este viac co musim urobit lebo 79 je stale dost :)cely postup som nasla v ebooku na www.dokonalyplan.eu odporucila mi to kamoska a zatial som spokojna :)