Piercing v pere

Jurajkooo 123

Caute ja mam s tim skusenosti dost velke aj s pirsingom v pere a aj v uzdicke jazika ked sa to zle hoji a robi sa tam taki povlak je dobre pit caj zo salvije alebo arniki(prilbice modrej) tiez je dobre si to potret na noc midlovovu vodou alebo tinkturou zo salvije ( salvia + lieh =tinktura) mne toto zaveralo aj ked sa mi zapalilo ucho alebo jazik

Ashley_Amy

Cawte baby ja som si dnes urobila piersing sama doma v hornej pere na lavo a mi to opuchlo trochu moze to byt stoho ze ma ten piersing tlaci trochu ? poradte mi

michal1985

Ahojte :) mam piercing uz asi 2tyzden v spodnej pere na lavo,prepichnutie nebolelo vobec len male stipnutie,skor by sim povedal ze ten dezinfekcny spray stipal viac ked sa mi dostal na jazyk :P Mam teraz ale mensi problem,hoji sa ti este stale a k tomu mam okolo neho,viac z jednej strany ako keby zatvrdnutu gulocku v pere :( rano ked sa zobudim mavam to opuchnute a dezinfikovanim pocas dna to je lepsie ale stve ma ten vnutorny opuch :( neviete prosim niekto co to tam mam a ako sa toho zbavim? mam C-čko cierne zo spicmi v spodnej pere.. dakujem\\\'

mirka169

Mňa to nebolelo, ani nezničilo zubnu sklovinu. Mala som ho cca. rok tiež v pere. Už ho nemam 2 roky a doteraz tam mám bodku.. Takže neodporučam.

michael

Deti moje.Skúste nepoužiť slovko imidž, a skúste mi vysvetliť čo vás k tomu vedie.Afrika?. Amozonia, či indonézia?

nandza

Ahoj, ja mam tiež pierc v pere v lavo dole, a bolelo to minimalne, hojilo sa to tak týždeň, uplna pohoda :)jediný problém bol že som si do tej tyčinky hryzla ten prvý týždeň, ale to je najmenej. teraz ani neviem že to tam mám a zubov sa mi to ani nedotýka .

Shirokuma

Ahoj =) Ja mám piercingy 2. V spodnej pere na ľavo a na pravo, mám krúžky s guličkami... Odporúčal by som najskôr si dať tyčinky z dôvodu že sa to ľahšie bude hojiť =) A keď tak, na tyčinku sa ľahšie montujú guličky/špice... =) Bolí to možno tak ako keď ti berú krv, mierne štípnutie =) Jesť budeš vedieť bez problémov =) A čo sa týka tej zubnej skloviny, je to pravda. Moja je už popraskaná a kvôli tomu mi aj moja zubárka zrušila kartu u nej -_- Ale tak nie je to nič čo by zubárka nedokázala spraviť a keď tak, tak čo no... Budeš mať len citlivejšie zuby =D Odporúčam si ho dať =) Je to brutálne dobré a na slečnách je to brutálne sexy =)

slimak1240

Dobry den dala som si piercing do pery ale mi strasne opuchol a zahnisal tak som ho vybrala bola som uz aj u lekara dali mi antibiotika a dezinfekcnu vodicku hrozi mi nejake riziko daujem

dendy

a este jedna vec o tom ze kov nici sklovinu to ano no ked vam to dobre pichne tak niet obav mne sa to zubov vobec nedotika a mam titan :-) smelo do toho