Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v pere

dendy

Cawte ja som si vcera dala prepicnut hornu peru bez umrtvenia no a keby som to mala absolvovat znova tak si to odtrpim zasa...bolelo dost no vysledok stoji za to opuch nastastie nemam pekne pravidelne dezinfikujem takze som spokojna tazsie sa mi smeje a papa lebo to este boli ale sla by som do toho znova :-) baby ktore to chcete naberte odvahu je to pecka :-)

sara900

no ja som mala pirsing nad hornou perou,asi cca 3 roky,teraz to mam asi skoro uz rok vytiahnute a mam tam stale dieru mam pocit, ze keby si tam chcem dat este raz pirsing ze to pojde.Chcela som sa poradit ci neviete ci sa to da nejako upravit aspon trochu aby som tam nemala taku dierku.. laserom alebo nejako neviete ci sa to neda?

sara900

no ja som mala pirsing nad hornou perou,asi cca 3 roky,teraz to mam asi skoro uz rok vytiahnute a mam tam stale dieru mam pocit, ze keby si tam chcem dat este raz pirsing ze to pojde.Chcela som sa poradit ci neviete ci sa to da nejako upravit aspon trochu aby som tam nemala taku dierku.. laserom alebo nejako neviete ci sa to neda?

Luulii

Ahoj,
ja mam piercing v pere, ale marilyn, cize v hornej pere. Strasne som sa bala, ci to nebude boliet priserne, ale dali mi ten sprej co zmrazuje kozu a cele to trvalo par sekund a ani som nevedela, kedy som tam mala gulicku. Lenze vsetko zavisi od toho, aky mas sama prah bolesti, takze nikdy nenajdes spravnu odpoved na otazku ci to boli. Napuchnute som to mala cca 3 dni, do tyzdna to bolo zahojene a na dezinfekciu som pouzivala tea tree oil a antibacterial mydlo Dettol a dlhu labretu s velkou gulickou som vymenila cca po 3-4 tyzdnoch za mensiu. Ci to skodi zubom, to uvidime po case :D ale ten disk sa mi nijak neotiera o zuby, pretoze spravny piercer vie ako ma urobit prepich, ktory nijako neposkodi tebe ani zubom. Uz si len spravne vybrat salon a do toho :) a tiez, ked si vyberies labretu vonku o par hodin ti to pomaly zacne zrastat (ja som stratila v praci gulicku, musela som pockat kym dojdem domov a mala som problem to tam vopchat spat) :) drzim palce :)

Peťa_kbk

Chcela by som sa spýtať, že ked si dám pier tak si ho môžem neskôr dať dole ? Lebo v škole ho nemôžem mať ... :)

adasd45645

chcela som sa opytat- v oboci mi to zacalo hnisat, musela som to 2x vytiahnut, aj z praveho, aj laveho... ma tu niekto skusenost s hnisanim v pere? v jazyku mam bez problemov styri roky, ale nechcem za to zas zaplatit s tym, ze to budem musiet hned vybrat.. dik

jahodka123

Ak sa nespýtajú, aký typ šperku chceš, či tyčku alebo krúžok, tak im to povedz sama. Ale ak sú to odborníci, spýtaju sa sami, nakoľko podla typu šperku sa inak pichá ta dierka.
Ja mám v nose, v spodnej pere, v uchu-helix cez chrupavku, mala som obočko aj pupok. Prečo ?

Rožtek

Prosím k tomu prepichu Jahodka123 ...
spytaju sa ma či chcem nosit aj naušnicu alebo to mám povedat sama?
a ešte prosím ma pierc v jazyku,nose a obočí a ty máš kde?

Nanaaaaaaaaaaa

Mám sice 10 rokov ale chcem sa pytat de sa dava robir piercing potrebujem :kde mestomnazov obchodu... dakujem potrebujem ked budem velka pls ozvite sa