Myslím čisto len výzorovo :)
(Výška, postava, vlasy, črty tváre, oči, štýl...)
Akí muži výs najviac priťahujú
...a zaujimave je tiez pouzivanie mnozneho cisla pre slovo "muz"... hehehe
AK - moze byt, len s tou poznamkou, ze zamilovanost je pre tu pritomne diskuterky (pripadne gay-diskuterov) pojem neznamy... nekecali by totiz tu prezentovane nezmysli!
tibike811:
vies, ze mas svojim sposobom aj pravdu ? Clovek by chcel to ci ono od partnerov, vysniva si vselico a nakoniec, ked sa zamiluje, tak je realita casto aj niekde uplne inde... :)
téma by skôr mala znieť: "akí muži vás preťahujú", milé "sexice"...
usiko, musím ťa sklamať, ale podľa mňa tvoje príspevky SÚ po väčšine drýsty... : /
Hmm, ako vidím, admin mi premenoval názov témy. "***Akí muži vás najviac priťahujú?" prepísal na "Akí muži vÝs najviac priťahujú :D. No ADMIN, dávaj pozor na preklepy! :P
cislo 12 ma zaujalo :D :D
verny sa mi pacia ale taki nesu! chlapi su svine od prirody,sory za tie poznamky,a ak ne su svine tak su hovada.
mne sa paci superman ha ha ha lebo neexistuje
Fotky fotky to chce :D
zopar ich je tu:
len ziadny mi nepadol do oka :(
ale niekedy, ked "mi padne do oka", vyraz tvare, (neviem si spomenut na takeho, ale z filmu hlavne/mozno ale malo v realite, velmi malo), tak su fajn ti, co maju dokonale az genialne ladenu tvar a veci na nej, cize uces perfektne zladeni s typom tvare, farbou tvare/ocami, nosom usami, vsetko, farbou zubou (zase ak by ich mal bielie a ziarili by ako v reklamach, tak by to asi bolo priliz okate, ale...) vsetko fuzy-brada, pokial je to vynikajuco zladene, tak celkom zaujme :D respektive, zaujme viac ako kto to nema tak "zladene", cize je prijemnejsie sa pozerat na neho ako na nejakeho "nezladeneho"...
v podstate to iste ako modelka.. jej tvar teda.. niekedy je to katastrofa, ale pre ineho to moze byt dokonalost, tak 100 ludi 100 a viac chuti :D