Myslím čisto len výzorovo :)
(Výška, postava, vlasy, črty tváre, oči, štýl...)
Akí muži výs najviac priťahujú
Jajka11892
chodila si do pomocnej skoly ?
prvy pad mnozne cislo 3 trieda zakladna skola.... mne sa pacia zeny len brunetky !!! neznasam blod !!! tucne !!! musia mat prsia 3
ked je niekto inteligentny a aj osobnost, tak sa to prejavi aj na vyzore.
Fuuu to nie je jednoduchá otázka... Mňa musí na dotyčnom niečo upútať.. Ale dajme tomu, že musí byť vyšší ako ja na tom si dám vždy záležať a hlavne, keď nosím topánky na podpätku nech nevyzeráme ako z rozprávky "snehulienka a sedem trpaslíkov" páčia sa mi vyšportovaný chlapci samozrejme, že nie zasa nejaký kulturisti aj keď poznám pár takých a nepovedala by som im nie :D Na farbe vlasov mi nezáleží ale vôbec sa mi nepáčia chlapi s dlhými vlasmi! A štýl obliekania páčia sa mi muži čo nosia košieľky, svetríky alebo vestičky, k tomu rifle :) Všetci mi hovoria, že sa snažím z chlapov spraviť gayov. (Tak díky) Ale ide hlavne o to aby ma ľúbil :)
mne sa pacia prave take "vychrtliny" muzske, proste tenki ako prutik, sexualne ma odpudzuju velke svaly a brusko :)
lost, si ty zena ?!?! a ja som bola cely cas v tom, ze chlapec ???
beskyd
"ked cele starocia boli za pekne povazovane omnoho kyprejsie" tak tato veta ma pobavila beskyd vies ze Landecka venusa je torzom zeny netypickych stihlych proporcii alebo co tak kubisticke sochy ideal sa neda definovat ano mas pravdu aj plnsie kypre proporcie boli povazovane za ideal ideal zenskosti materstva plodnosti a ..... ale tak ako su rozny ludia rozne narody rozne kultury ideal sa neda neda definovat snaha byt pekny teda byt stredobodom pozornosti patri k beznym spolocenskym prejavom
preto neviem ani odpovedat na dannu temu
asi len : ideal je pre mna clovek ktory si vie uzivat vsetky vyhody ktore zivot prinasa (aj co sa tyka vzhladu)
usiko, a preco myslis ze prave v tejto dobe ked je vsade v mediach ako ideal vychudnuta zenska si akurat zeny davaju na seba tie naroky byt vychudnutymi?? to myslis ze same od seba?:)) najma ked cele starocia boli za pekne povazovane omnoho kyprejsie? no neviem:) som si ale isty ze ked sa v lifestylovych casakoch zacne predkladat ako ideal holohlava zena s tou pruzinou kolo krku jak nosia v afrike tak to tu mame v uliciach, a beda tej "zaostalej" ktora to nebude nasledovat. ber to tak ze su ludia, navrhari, znacky, ktore diktuju co sa vam ma pacit a kazda ktora sa chce hrat na to ze ma uroven to respektuje, je to taka zvlastna konformita ktora determinuje co je v akom case pekne a co nie. ja si budem preto hladat zenu v lese, medzi vislou a dneprom:) ...ked zacnem zase cvicit a priberiem samozrejme:)))
... nemusi prehovorit ani slovo, nemusi byt ani pekny, charizma je dolezite, ...
no predsa ten moj:)
orieskove velke oci, pekne krojene pery, jemne kucierky za uchom a ten najuzasnesji zadok na svete:D