Akí muži výs najviac priťahujú

odpovedam

usiko, precitala som si tvoju odpoved a takmer do bodky s tebou suhlasim :-) pacia sa mi aj sportovci, ale nie prehnani. Ja to volam, ze "macikovske typy" :-)))

usiko

lioness, este trochuuuuuu sa rozcertiiii:-)))).....preco nevies brat veci s nadhladom a prestat rypat s tym, ze pisem dristy? stacilo prijat nazor a neosocovat, naco je to dobre? a vobec, preco sa venujes mojej osobe, napodiv, s vascinou ludi si na fore rozumiem, tak neviem, co riesis.....ale ak chces mat pravdu, tak ju maj, len mi uz daj svaty pokoj .../juj, alebo by som nemala pouzivat slovo "svaty"?/:-)))

wellina

Vysoky, tmave vlasy, trosku pri sebe,aby som mala zaco postipkať, žiadny sportovec alebo tvrdy svalovec. Plne pery,vlastne zuby,a hlavne chlpata hrud,to milujem,normalny chlap s priemernym m.

lioness_01

no to by si sa teda mala... :D máš čo doháňať v tvojom veku :D

vidíš, zas žiadna rozumná debata, napísala som snáď, že sa máš odo mňa učiť ? :D

hmmmm

Tak,ako to tu citam,tak si myslim,ze budem mat dost velky problem zoznamit sa.Len kvoli tomu,ze som sportovec a rad na sebe makam v posilke.Nemusim sa denne do zrkadla pozerat hodiny :-),ale na svaly ako kazdi bodybuilder je urcite hrdi.Byvaval som chudy a ani teraz niesom spokojny este s postavou .Nepijem a nefajcim.Diskoteky a bary ma velmi nebavia.. zabavu si skor predstavujem nejakym sportom.No urcite by som sa pri zoznamovani viac spoliehal na moje vnutro ako na vyzor.Ale ako kukam dost vela zien odradza akurat ten vyzor.. :-(

lioness_01

keby len kvôli cirkvi moja milá... tak by som bolo ešte v pohode, by som si povedala, že veď ok, dáma má iný názor, a ja sa z iného zdravého názoru neposie.am, ale teba čítaťna tomto fóre kdekoľvek je jeden veľký zážitok...

a ja o sebe netvrdím, že môj názor je ten najsamlepší a že nekecám drýsty - narozdiel od teba... ja mám totiž aj trošku sebakritiky...

miba

Ono je to s vysnivanymi idealmi tazko. Mojmu bratovi sa vzdy pacili take tie zeny krv a mlieko,vacsie prsia,dlhe vlasy,povahovo dobre zeny atd no a potom domov doviedol pravy opak))
Myslim si,ze vo vztahu su dolezitejsie ine hodnoty-ako je vyzor. Lebo vyzorovo moze byt niekto model a modelka,ale pre partnersky zivot moze byt dotycny/dotycna nepouzitelny a potom aj ta krasa nedokaze zachranit rozpadavajuci sa vztah. Skor vydrzia vztahy na baze priatelstva,spolocnych nazorov konickov zaujmov zalub,rovnakych moralnych a zivotnych hodnot,podobneho zivotneho-rodinneho zazemia a smerovania. Pravda..aspon kusok sympatie a chemie tam tiez musi byt. Ale milovat sa da myslim kazdy,zalezi len potom na kazdom,ci chce alebo nie..