Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akí muži výs najviac priťahujú

kafe

Musí prehovoriť aspoň pár slov, aby ma nejak zaujal (priťahoval). Jeden strašne škaredý (a chudý) chlap ma zaujal svojím hlasom - mal neskutočnú farbu hlasu. Toho dostať do dabovacieho štúdia a ženy by z neho omdlievali. Aspoň sme si pokecali.. Ďalší vysoký, kučeravý, zelenooký, pekne stavaný chlap... bola som do neho hrozne zaľúbená niekoľko mesiacov.. ako sme prehodili spolu pár viet, príťažlivosť pominula. Obal pekný, obsah nezaujal.
Chlapi, aj vy pracujete na sebe? Viete trafiť klinec po hlave?:) Čo vlastne robí chlapa chlapom? Čo z obalu a čo z obsahu?

cica12345

...mne sa pacia taki, co maju inteligentny pohlad...a mam slabost na tmave typy... neviem preco, ale podla mna su najkrajsi muzi na svete Arabi (taki ti kultivovanejsi samozrejme)..teda lebo otazka bola len o vyzore :)

mimi18

vyska-178-190cm, kedze mam 171cm a rada nosim vyssie podpadky
postava-chudi ani tucni muzi sa mi nepacia, moze byt taky priemer-najlepsia by bola vysportovana:O))), ale vobec si na tom nezakladam, takze moze mat aj mensie brusko
vlasy-mali by byt tmave-cierne, tmavohnede, moze byt chlap vyholeny a aj mat vlasky dlhsie nagelovane... tie typy vlasacov-vlasy az po lopatky-to nemusim...
oci-tmavo hnede-cierne
styl-ziadna padavka, ambiciozny muz, skor taky "bad boy", ktoremu zo sibalskych oci srsia problemy:O))) muzi, vyzorom "dobraci" ma nudia

usiko

....a co ja viem, s tymi namakanymi svalovcami.....ten moj velmy priatel XY mal praveze velmi dobru postavu, pevne svaly, vypracovany, vyrysovany a dokonca bol chlapec velmi skromny, mily, tiez starostlivy, takze to nebol taky ten narcisticky typ ako zvyknu niektori byt......ale jednoducho mi tie svaly proste vadili...ja to ani neviem vysvetlit...proste nie, je to nieco vo mne, proste preferujem taku jednoduchost a obycajnost v tomto...iba moj nazor....sorry vsetkym, co ich to urazi, ale nemalo by, lebo urcite sa drvivej vacsine zien pacia:-)))).....

/dovod rozchodu bol samozrejme iny, nie svaly, aby ma tu niekto zase nepravom nezvozil, oki?-)))/

usiko

beskyd, chudyChlapec,

ale ja nevravim, ze taki chlapci by nemali zit. Len sa nam niektorym nepacia, je to vec vkusu a nazoru...to je vsetko...moje dve kamaratky maju muzov chudych ako palice a velmi si to pochvaluju /konkretne zadok:-)))/...ja takych velmi nie....takisto sme nepovedali, ze ked niekto cvici, tak ne.....ale ked niekto cvici, chodi jak skrina, a ustavicne sa obzera vo vykladoch, aky je namakany - tak to teda nie........

.....ja osobne si myslim, ze kazdy jeden clovek ma vela sanci najst si partnerku/partnera, len musi natrafit na taku/eho, ktoremu sadne.....to je to iste ako niektore vlastnosti u cloveka su pre jednu zenu tolerovatelne a pre inu nie. to neznamena, ze ten chlap je vadny, alebo zly, len proste nenasiel tu, ktora ich dokaze tolerovat.....ludia su rozni....a to je na svete to krasne, ta roznorodost....

Beskyd, a osobne si myslim, ze nie na zenske sa kladu take naroky, ale zenske si na seba kladu take naroky same....ony same chcu byt vychrtle a myslia si ze su pekne.....tebe sa pacia vyzly? asi nie, ale zene sa to na sebe samej paci.....zmyslanie a vnimanie krasy zien a muzov je ine, a tak aj jedno, aj druhe pohlavie sa casto snazi povacsine robit presny opak toho, co to druhe povazuje mozno za pekne......

Ja uz som mala chlapca, ktory bol tak trochu macko, vyssi odo mna a mala som aj svalovca /fakt vymakaneho/, aj chudeho a iba takisto vysokeho ako ja, co nie je bohvieco /ale tam mi vadilo ze sa nemam kde schulit/.....takze ja z tychto skusenosti mozem za seba tvrdit, ze ja som za mackov, a ani nemusia byt pekni...co teda moji okrem toho svalovca neboli:-)))...takze mozno je to trochu o vyzore, priznavam...... no ale co uz, teraz som spokojna so svojim mackoidnym partnerom, ktory tazko fyzicky pracuje, co sa tyka sportov tak ak ma trochu casu, bicykluje, lyzuje ale nechodi sa pozerat na seba do posilnovne...proste inteligentny, prakticky a starostlivy chlap.....

beskyd

ale toto je aka krivda:D tak na zenske sa kladie narok aby boli vychudnute pomaly na kost, kvoli tomu ani nic nejedia pomaly len aby im bolo riadne vidno kosti nech kazdy omdlieva z tej "krasy" a ked je chudy chalan (genetika, stitna zlaza)tak je to solidny pruser ako citam:)) hruza no..

chudyChlapec

no tak predsa som mal pravdu. po chudych uz ani pes nestekne. teda mozno este ten pes aj hej. aj ked nerozumiem chudy byt nemoze a ked nahodou cvici aby s tym nieco spravil tak je tiez zle. zaujimave :)