Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
radsejanonym,168/60 ved ked odratas svoju vysku od vahy, to je 108 a jej 157/52 je 105, takze Ty si mozno este chudsia ako ona ;)
levanderka tak s tym uplne suhlasim...ved to je teraz uz od dietata vychovavane pomaly na anorekticky...ked mi sedemrocne decko povie aka je tucna ze musi zhodit lebo ju nikto nebude chciet aj mne pekne penila krv v zilach
fiiha tak ty si idealny priatel...
zuzic ja pisem, ze bez ohladu tych politickych veci a samozrejme spolocenskych, ze sa stale robilo na poli aby s amohla uzivit rodina, ale tie zvyky sa mi pacia. aj ten clanok o tom vravel, ze proste ludia brali ako uplnu zbytocnost osobnu vahu a zamerali sa na ine veci. teraz sa clovek zameriava na uplne hluposti.. vid. tato tema.
4 Kg predsa az tak nebude vidno, ze by sa ti teraz nepacila a potom zrazu hej....to ako si vypocital tie 4 kila??? fasa, fakt...uplne ma dviha zo stolicky, ja som mavala problemy s jedenim a priatel mi dal konecne pocitit, ze som krasna tak ako som a mam o sebe krive predstavy. aaach jaj..... chapem, som citovo zaujata..takze mozno Tvoja priatelka to berie uplne pohodovo, ale myslim, ze je to dost rizikova oblast toto, moc by som s tym nezacinala,lebo to dopadne zle... ale ten sport, kludne:)
ale ved dopraj jej, nech sa po fajnom sporte zas aj dobre napapka.
levanderka no ked si to tak vezmes...ludia vtedy tiez trpeli...vojny, skolila ich choroba ktora sa nedala liecit...matke zomrelo 6 z 10 deti...neviem kedy je lepsie...
ach..bože ja mám 168cm a 60 kg :( čo by som dala za jej postavu.. veď ona musí vyzerať dobre, a čo sa ti najej výzore vlastne nepáči?
lost ja by som brala v tej dobe aj dokonca zit. samozrejme ked neberiem do uvahy politicku situaciu. ale ta doba napriklad uz len nase babicky. chodilo sa na zabavy, stavali sa maje, svarni junaci :D chodili obkukovat mlade dievcata na luku, kde sa paslo. svadba bola bez stresov, iba o zabave. to bola doba:) pisali sa zamilovane listy ... a nie ako teraz, trapny pokec, internet a chaty, kde sa mladi stale len hadaju.mobil, kde je baba schopna sa nahnevat lebo on sa jej neozval pol dna ... a v tejto dobe niekto, kto na deka strazi vahu svojej priatelky ... skoda, ze som sa nenarodila o zopar desiatok rokov skor.
ach..bože ja mám 168cm a 60 kg :( čo by som dala za jej postavu.. veď ona musí vyzerať dobre, a čo sa ti najej výzore vlastne nepáči?