Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem aby bola chudsia....

Príspevok v téme: Chcem aby bola chudsia....
Liko

Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,

tatiana28

a s čim este nie si spokojny ty ju chces mat podla nejakej tabulky ? ved to je chore!!! bud rad ze ma postavu aku ma ak by moj manzel tu vypisoval take trapnosti ako ty tak s nim nie som ani minutu . sa zobud !!!!!

[zruseny12]

BIBI...ma trochu tak pravdu....ale zasa nemoze clovek dat na skusenost ineho...
kazdy sme iny...ale ja mam tiez skusenost s ex manzelom...nehovorim,ze nebol fesak,ale tiez som mu pomahala aby cim dalej tym lepsie vyzeral,nie v postave,ale napr.v obleceni a potom mu tak stupla slava do hlavi,ked ho niekto obdivoval,ze toho zacal vyuzivat...atd.
...ale urcite to nemusi byt pripad LIKA...

bibi1234

Liko-a ked bude posunuta uplne dopredu, tak sa na Teba vysere:O))))) ako to bolo vzdy a vsade:O)))) jedna spevacka, manzelka futbalistu-nebudem radsej hovorit ktora, bola volakedy sedou myskou, sestra pre nu tancovala...tiez do nej byvaly frajer zainvestoval, kupil jej silikonove prsia, handry, tlacil ju, aby sa stala slavnou, otvoril sa jej tzv. svet celebrit a potom si na jednej akcii narazila toho futbalistu a vykaslala sa na byvaleho... Ked bude chuda, pekna, dobre oblecena, povedz mi jediny dovod, preco by mala zostat s Tebou, ak by ju oslovil nejaky fesak??? Co jej Ty ako partner okrem tych svojich 70kg ponukas???

Liko

Nabuchany frajer? A to ta ako napadlo? Svoju priatelku nijako neponizujem ani neobmedzujem. Nechvastam sa pred nou ako vyzeram a nemam ani preco. Jedine o co sa snazim je posunut priatelku viac dopredu a myslim si,ze sa mi to postupnymi krokmi dari,pretoze vyzera lepsie....

vychodniarka

prepac liko, ale si debil... ja mam skoro rovnake miery ako tvoja kocka, 2 cm viac, ale ked som pozrela na seba a predstavila si, ze by som mala schudnut...sak by som zmizla :D si hlavne uvedom, ze podla tabuliek sa neriad, a uzivaj si svoju babu taku aka je, a bud rad, ze vobec mas holku, co ta ma rada, je strasne vela ludi, co hlada a nemoze najst, a pritom tvoju babu by isto brali, aj keby mala o 10 kg navyse...truľo

Nella84

Preboha, ty si čo za somára s prepáčením?....

Takých nabúchaných frajerov jak ty mám najradšej.. dobre vyzerať ale v hlave prázdno.... byť na mieste tvojej priateľky, tak ťa pošlem do riti že by si zaplakal....

liko

Moja mila,ja mam sportovu postavu a podla toho aj tak vyzeram...Moj ideal je pribrat 4kg,ale nie tuky...pozri sa na sportovcov v mojej vyske a pozri sa kolko vazia.Vacsina ako ja.....
Dalsia vec,pisete tu ze je uz tak dost chuda.Absoltne vam nerozumiem. Pozrite sa na jej vysku a nie vahu...pochopi tu uz konecne,ze je nizka a preto ma "len 50-52"? To znamena,ze na jej vysku je to priemer.Ano priemer,lebo zalezi to aj od telesne struktury. Kazdy sa tu pohorsuje nad tym,ze 52kg je pre 157cm akurat....je to blbost. Akurat vaha je prave tych 48

straaaasne

Aaaach jaj,
takych ako si ty by som bila!

Radsej sa staraj o seba, aby ta neopustila pre lepsieho, ona je kocka, ty si prilis chudy, iste nevyzeras ako poriadny chlap...

To je hrozne, ako vy chlapi rozmyslate...jej postava je v kurze, tvoja iste nie, sa spamataj, kym je cas ;)