vcera som mala prvy pohl.styk a neviem ako sa pot om citim,priatel sa nespravil a dali sme si 2 kondomy,ale ja sa bojim,ze na vrch sa ostali tie tekutiny a ja budem v tom,myslim tekutiny pred ejakulatom,je to mozne?ked si to nasadzoval a ja som sa tiez dotykala a predtym som sa dotykala aj toho jeho vtaka,tak mozem byt v tom,ci ten lubrigacny gel zabija sperma,pouzili sme durex classic,tie su dobre,pomozte mi
prvy pohlavny styk
podla mna sa bojis uplne zbytocne to mas len taky sok ze uz si neni panna...sak tie spermie su neni az take moc sikovne a nesmrtelne...
ahoj, podla mna sa nicoho nemusis bat.. ja som hystercila dokonca aj z toho, ked ma moj chalan prstoval a nahodou sa aj svojho dotkol... lenze ked ste mali 2kondomi a dokonca sa neurobil tak sa zbytocne nestresuj, lebo kym ti pridu kramy osedivies. porozpravaj sa so svojim chlapcom a nestran sa ho..hm?
ano
neboj sa! čím na to budeš viacej myslieť tým to bude horšie. koľko máš ročkov? 18?
poradte mi,pjosim
ale ten strach je tak neznesitlny,svojho chalca lubim,chodim s nim rok a pol,ale neviem,co sa so mnou deje,tak ma to od neho odtrhlo,je to take stale? a doma sa hambim ukazat mame na oci
Viem, že si v riadnom strese, ale nie je dôvod.strach je prirodzený keď ešte len začínaš. ja som tiež hysterčila ale to ťa časom prejde. keď pán boh chce aj motyka vystrelí, poznáš to. ale to je šanca jedna k miliónu