Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvy pohlavny styk

Príspevok v téme: prvy pohlavny styk
18

vcera som mala prvy pohl.styk a neviem ako sa pot om citim,priatel sa nespravil a dali sme si 2 kondomy,ale ja sa bojim,ze na vrch sa ostali tie tekutiny a ja budem v tom,myslim tekutiny pred ejakulatom,je to mozne?ked si to nasadzoval a ja som sa tiez dotykala a predtym som sa dotykala aj toho jeho vtaka,tak mozem byt v tom,ci ten lubrigacny gel zabija sperma,pouzili sme durex classic,tie su dobre,pomozte mi

stevuska007

este som sa s nikym nemilovala,ale teraz mam priatela s ktorym si to viem predstavit,lenze sme spolu kratko.Po akom case chodenia,by bolo normalne sa s nim milovat?Nechcem aby ma povazoval za lahku korist a chcem aby si ma vazil.Prosim poradte

Nikki

moja, okrem toho, ze dva kondomy su nebezpecne, lebo jeden moze zostat v tebe, tak je to aj tak velmi nepravdepodobne, ze si v tom.. ber to tak, ze kopa ludi sexuje s kondomami aj bez, nestresuj velmi.. som momentalne v podobnej situacii, len bez kondomu... ak budeme ok, zapijeme to.. ale nie, seriozne, nemaj strach, kondomy su dost spolahlive! mam skusenost... vela stastia v dalsom sexe!! :)

jankaa

neboj moja, nemozes byt tehotna, a nic si z toho nerob, ze si tu niektori robia srandu, ja ta chapem ked to bolo o po prvy krat..

katika88

Ludia ale fakt by ste sa nemuseli tak sprosto chovat a robit si z tej baby srandu.Ona ti prisla aby ste jej poradili a nie sa z nej vysmievali.To sa mi zda dost krute ;-(( uvedomte si naco je tu toto forum.