vcera som mala prvy pohl.styk a neviem ako sa pot om citim,priatel sa nespravil a dali sme si 2 kondomy,ale ja sa bojim,ze na vrch sa ostali tie tekutiny a ja budem v tom,myslim tekutiny pred ejakulatom,je to mozne?ked si to nasadzoval a ja som sa tiez dotykala a predtym som sa dotykala aj toho jeho vtaka,tak mozem byt v tom,ci ten lubrigacny gel zabija sperma,pouzili sme durex classic,tie su dobre,pomozte mi
prvy pohlavny styk
áno, rovno 3 kondomy aj s krabickou :-D :-D :-D
Naco si davate az 2 kondomy?Potom bude mat priatel problem sa vobec spravit.Co je asi aj dovod preco sa neurobil.
ja by som si dala rovno tri kondomy a este nejaky pesar:)))
2 kondomy ? ? ? to načo ? to je este horšie ako jeden. jeden ked spr?vne nasadís, tak ta ochráni, ale dva je blbosť.
pre arweena: akože moc by som ju neurážala. je to každého osobná vec. sa mi zdáš nejaká nebojácna. či si z tých, ktoré sú strašné hrdinky?
si hlupa ako tago.nemala si to radsej ani skusat, najskôr si co-to nastuduj a potom vymyslaj blbe otazky do fora
fakt sa neboj. úplne vážne. sex má vzťah posilniť,tvoj priateľ ťa teraz má nenormálne rád a je ti nenormálne vďačný za ten zážitok.a môžeš mu o tomto aj porozprávať a pochopí to. a z mamy strach mať nemusíš, ona bola taká istá. zažila si niečo čo už viac nezažiješ a určite to bolo krásne. nekaz si to zbytočnosťami. ja viem, že sa mi to ľahko rozpráva a teraz sa cítiš úplne inak ale ja som to tiež prežila. každá normálna baba to prežila. som s tebou, neboj
18 to hadam nemyslis vazne?! nemala by si to lutovat, ved je to prirodzena vec a hlavne nadherna ked sa dvaja lubia. neznervoznuj sa zbytocne. ked som sa ja bala, bolo to teraz v january moj chalan ma podrzal a dokonca ma zahriakol ze mi stres teraz neprospieva:) bol velmi mily. i ked sa nic nestalo viem, ze sa na neho mozem spolahnut pretoze ma podrzal i v takejto situacii..
alee.... ved sa nemozes skrz to stresovat ...ved vies kolko tehotnych by behalo po svete keby sa zo vsetkeho dalo otehotniet.... a ked ti budu meskat tak nerob z toho hned hallo to sa stava vies to je taky vykyv pre organizmus..a potom ti mozu meskat aj druhe...
ja som uplne taka ista ako 17,aj ja sa takych veci velmi bojim,joj,ja som to asi nemala skusat