Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvy pohlavny styk

Príspevok v téme: prvy pohlavny styk
18

vcera som mala prvy pohl.styk a neviem ako sa pot om citim,priatel sa nespravil a dali sme si 2 kondomy,ale ja sa bojim,ze na vrch sa ostali tie tekutiny a ja budem v tom,myslim tekutiny pred ejakulatom,je to mozne?ked si to nasadzoval a ja som sa tiez dotykala a predtym som sa dotykala aj toho jeho vtaka,tak mozem byt v tom,ci ten lubrigacny gel zabija sperma,pouzili sme durex classic,tie su dobre,pomozte mi

katika88

Naco si davate az 2 kondomy?Potom bude mat priatel problem sa vobec spravit.Co je asi aj dovod preco sa neurobil.

Adulka

2 kondomy ? ? ? to načo ? to je este horšie ako jeden. jeden ked spr?vne nasadís, tak ta ochráni, ale dva je blbosť.

b17

pre arweena: akože moc by som ju neurážala. je to každého osobná vec. sa mi zdáš nejaká nebojácna. či si z tých, ktoré sú strašné hrdinky?

arweena

si hlupa ako tago.nemala si to radsej ani skusat, najskôr si co-to nastuduj a potom vymyslaj blbe otazky do fora

b17

fakt sa neboj. úplne vážne. sex má vzťah posilniť,tvoj priateľ ťa teraz má nenormálne rád a je ti nenormálne vďačný za ten zážitok.a môžeš mu o tomto aj porozprávať a pochopí to. a z mamy strach mať nemusíš, ona bola taká istá. zažila si niečo čo už viac nezažiješ a určite to bolo krásne. nekaz si to zbytočnosťami. ja viem, že sa mi to ľahko rozpráva a teraz sa cítiš úplne inak ale ja som to tiež prežila. každá normálna baba to prežila. som s tebou, neboj

17

18 to hadam nemyslis vazne?! nemala by si to lutovat, ved je to prirodzena vec a hlavne nadherna ked sa dvaja lubia. neznervoznuj sa zbytocne. ked som sa ja bala, bolo to teraz v january moj chalan ma podrzal a dokonca ma zahriakol ze mi stres teraz neprospieva:) bol velmi mily. i ked sa nic nestalo viem, ze sa na neho mozem spolahnut pretoze ma podrzal i v takejto situacii..

lola3

alee.... ved sa nemozes skrz to stresovat ...ved vies kolko tehotnych by behalo po svete keby sa zo vsetkeho dalo otehotniet.... a ked ti budu meskat tak nerob z toho hned hallo to sa stava vies to je taky vykyv pre organizmus..a potom ti mozu meskat aj druhe...