Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvy pohlavny styk

Príspevok v téme: prvy pohlavny styk
18

vcera som mala prvy pohl.styk a neviem ako sa pot om citim,priatel sa nespravil a dali sme si 2 kondomy,ale ja sa bojim,ze na vrch sa ostali tie tekutiny a ja budem v tom,myslim tekutiny pred ejakulatom,je to mozne?ked si to nasadzoval a ja som sa tiez dotykala a predtym som sa dotykala aj toho jeho vtaka,tak mozem byt v tom,ci ten lubrigacny gel zabija sperma,pouzili sme durex classic,tie su dobre,pomozte mi

Summer

jooj urcite nic neboj sa....tak mozes koli kludu zajst po test ale to si myslim v tomto pripade je aj mrhanie peniazmi...a 2 kondomy su nebezpecne aj preto lebo to moze lahsie prasknut,proste niekedy je menej viac...a ked sa tak bojis skoc si po HAK ..a ked sa ani nespravil...neboj neboj vsetko je ok:)

b17

neplodné veru. až zhruba 14. deň je plodný. z tehotenstva nemusíš mať strach. vážne si myslíš, že si klesla pred priateľom? ja ti poviem, že určite nie!

18

a zabudla som dodat,ze vtedy som mala po kramoch,este som mala ten hnedy vytok,siedmy den kramov som mala,da sa povedata aeste aj na druhy den som ten vytok mala,to vtedy su neplodne dni???hned po kramoch?

18

ono je to tak,ze raz na to myslim a raz nie,ale ten strach a ta hanba je dost velka,nemozem to vytrepat z hlavy a od prialela som ziadala,aby o tom nerozpraval,lebo sa za to tak hanbim,viem,ze ma chape a milujem ho a nebolo to dost skoro dat mu to po roku a pol,ale ja som s tym prisla,ze to chcem,on este predo mnou nemal ziadnu taku milenku,ja som bola jeho prva a aj on moj prvy,ale ked ja mam strach,ze som unho klesla,hoci vravi,ze nie,no uvidim a drzte palce,nmech sa nic nestane,nechcem si dokafrat zivot,este ma caka vyska anie babo

Hviezdicka

Aale moja neboj nicoho... Ja som tiez mala taky pocit asi 3 dni ked som sa so svojim chalanom vyspala, ze co ked budem v tom, hanbila som sa pred nasimi... a tak,ale potom ma to preslo, menstruacia sice meskala, ale to preto, lebo ako tu uz niegdo pisal, je to zmena v organizme... nebojaj a hlavu hore... Smuuq ;)