Snival sa mi jeden sen,po ktorom som sa zobudil taky,bezcitny,nevedel som ci lubim svoje dievca,...Po niekolkych dnoch sme sa rozisli.Dal som sa nejako do kopy a znova som sa citil ok.Zase som snou zacal chodit,a citil som sa konecne dobre.Potom vsak prisiel den 4.1.2007 ked sa toho na mna zvalilo toho moc.Dozvedel som sa ,ze moja mama podvadza mojho otca S OTCOM MOJHO DIEVCATA:(,neskor som sa dozvedel ze moj otec je homosexual.Vsetko to znasam moc zle.Opat rozmyslam otom,ci lubim moje dievca,ci mi zalezi na vsetkych,dokonca rozmyslam,ze ci aj ja niesom teply.Neviem sa zbavit tych stalych rozmyslani otom ci ju naozaj lubim,otom ci ma nas vztach vyznam,otom ci mi bude chybat ked sa odstahuju,otom ci som gej.Nad vsetkym rozmyslam.Prosim nehovorte mi NEMYSLI NATO,pretoze to sa neda.Co mam robit?
JE MI PSYCHYCKY ZLE LUDIA
viera v boha je dobra vec...
WASHING MACHINE alebo CARMELO... naco dalsi nick.... uz sme ti tu tisic krat pisali, ze mas zajst za psychiatrom... tu cez pismenka ti tazko niekto pomoze.... tak nepis ale konaj!!!!
u psychiatra sa neplati... aspon co ja viem... a nic nedas za to, ked si to pozistujes sam a osobne alebo telefonicky... zavolaj a tam ti kompetentni odpovedia na tvoje otazky... ale uz daco rob... toto pisanie nikam nevedie, ako vidim... stale tu pises ten isty problem a stale sa trapis... tak este raz: KONAJ A NESED NA ZADKU ZA COMPOM!!!!
Proste som si povedal,ze ona je naozaj takmer vsetko co mam a co nechcem stratit.Proste NADUMAL som si do hlavy,ze toto je moj prechodny stav,ze toto nieje moj normalny stav,a ze proste nesmiem brat moje myslienky vazne.Nehovorim,ze som uplne ok ale je mi FAKT ODOST lepsie,toto co prezivam teraz,je otazkou casu kedy zmizne a ja viem ze ano,a mozno sa mi budete smiat ale aj take ze VIERA V BOHA mi pomohla:)nemyslite si ze som nejaky strasne pobozny ale viem,ze nieco natom urcite je;)
co si robil,ze si sa z toho tak rychlo dostal?
Myslim ludia,ze som sa s toho uz dostal,nie uplne ale je mi o 95% lepsie,tlaky na hrudi sice este mam,ale je to uz ok.:)
zacni od seba,to je najlahsie.
carmelo zacni napravat
SOM DOPADOL,UZ UPLNE NA DNO,VCERA SME SA S MAMOU HADALI,DOSTALA SLABSI INFARKT,A DNES MI MOJE DIEVCA POVEDALO,ZE AJ ONA POCHYBUJE,ZE CI MA LUBI:((((((((((((((((((
CO SOM KOMU UROBIL,ZE TOHO TOLKO NA MNA ZOSIPALO
A co sa tyka toho mojho rozmyslania otom mojom vztahu,je to normalne ,ze casom pride take obdobie ked sa pytame sami seba,lubim ju?paci sa mi?je pre mna vsetko?Ako chapem,ze to musi raz prist,a ze ziaden vztah nieje dokonaly,ale toto prislo ku mne z dna na den.ZNOCI NA NOC!!!
Carmelo, mame slobodnu volbu lekara, takze si daj poradit od obvodnej lekarky, resp. od znamych, ktory je dobry. A zbytocne nechod k sukromnemu psychologovi...aj ti nasi tzv. statni su dobri, nehladia len na peniaze, ale aj na cloveka. A ako dobre a neskodne antidepresivum ti radim "Vitamin E", ktory si kupis v lekarni za cca 40,-Sk. Vela stastia a potom sa ozvi, ako si to zvladol...