Snival sa mi jeden sen,po ktorom som sa zobudil taky,bezcitny,nevedel som ci lubim svoje dievca,...Po niekolkych dnoch sme sa rozisli.Dal som sa nejako do kopy a znova som sa citil ok.Zase som snou zacal chodit,a citil som sa konecne dobre.Potom vsak prisiel den 4.1.2007 ked sa toho na mna zvalilo toho moc.Dozvedel som sa ,ze moja mama podvadza mojho otca S OTCOM MOJHO DIEVCATA:(,neskor som sa dozvedel ze moj otec je homosexual.Vsetko to znasam moc zle.Opat rozmyslam otom,ci lubim moje dievca,ci mi zalezi na vsetkych,dokonca rozmyslam,ze ci aj ja niesom teply.Neviem sa zbavit tych stalych rozmyslani otom ci ju naozaj lubim,otom ci ma nas vztach vyznam,otom ci mi bude chybat ked sa odstahuju,otom ci som gej.Nad vsetkym rozmyslam.Prosim nehovorte mi NEMYSLI NATO,pretoze to sa neda.Co mam robit?
JE MI PSYCHYCKY ZLE LUDIA
Porozpravaj sa so vsetkymi aktermi tejto tvojej pohromy.
no a co ze mas 16?!:D ved urcite mate na skole dake vymenne projekty ako napr. Socrates- tak sa skus zucastnit. a myslim ze i cez student agency sa urcite bude dat nieco vybavit....
asi cakas, ze ti niekto poradi cosi ine...Ale co?
MAM 16
to je dost brutalna situacia v ktorej si sa ocitol..:( podla mna by ti najlepsie paldo ,keby si zmenil prostredie-skus zasjt aspon na mesiac niekam prec,najlepsie do zahranicia,do inych podmienok,ktore ta donutia nemysliet na co co sa teraz okolo teba deje...to je podla mna najlepsie:) drzim ti palce