Snival sa mi jeden sen,po ktorom som sa zobudil taky,bezcitny,nevedel som ci lubim svoje dievca,...Po niekolkych dnoch sme sa rozisli.Dal som sa nejako do kopy a znova som sa citil ok.Zase som snou zacal chodit,a citil som sa konecne dobre.Potom vsak prisiel den 4.1.2007 ked sa toho na mna zvalilo toho moc.Dozvedel som sa ,ze moja mama podvadza mojho otca S OTCOM MOJHO DIEVCATA:(,neskor som sa dozvedel ze moj otec je homosexual.Vsetko to znasam moc zle.Opat rozmyslam otom,ci lubim moje dievca,ci mi zalezi na vsetkych,dokonca rozmyslam,ze ci aj ja niesom teply.Neviem sa zbavit tych stalych rozmyslani otom ci ju naozaj lubim,otom ci ma nas vztach vyznam,otom ci mi bude chybat ked sa odstahuju,otom ci som gej.Nad vsetkym rozmyslam.Prosim nehovorte mi NEMYSLI NATO,pretoze to sa neda.Co mam robit?
JE MI PSYCHYCKY ZLE LUDIA
je to pravda...aj ja som mala take obdobie....moje vztahy vacsinou trvali 5 az 6 mesiacov potom som si vzdy uvedomila ze to nieje to prave orechove...priatel ktoreho mam teraz bol moj prvy chalan, potom boli dalsi ale nakoniec som si uvedomila ze on je ten kto mi chyba...uz sme spolu rok aj 3 mesiace...a aj tu bolo to obdobie ked som pochybovala ale prezili sme to, aj sa nam vo vztahu stalo kopu veci, zlych veci ale myslim ze nam len pomohli...problemy dokazu vztah velmi utuzit ked su obaja schopni ich zvladnut a chcu ich zvladnut aby mohli zostat s tym druhym... pozri mam 17 rokov a kdekto by si mohol pomysliet ze to este nemozem vediet co je laska ale uz som si tych vztahov prezila dost a toto je uplne nieco ine. ked si pomyslim ze by som tohto cloveka stratila chce sa mi plakat.
aj ona sa niekedy,bala,ze ci nieje lezbicka,A v jej Predchadzajucom vztahu sa tiez trapila nad tym,ci ho ma fakt rada a vsetko okolo toho.A vseobecne moji,kamosi,co otom vedie mi vraveli,ze po tych 4-6 mesiacoch,pride take obdobie,ked neustale rozmyslate,ci toho partnera mate radi,a ci ma vaz vztah zmysel.Osobne si myslim,ze tento moj stav je dost zhorseny rozmyslanim o veciach v rodine a tak.
a ako na to vsetko reaguje ona?
ale ona o vsetkom vie
podla mna by si si mal najprv vyriesit to ci ju lubis alebo nie... v klude si sadni, zavri oci a skus si predstavit ako by si sa citil kebyze ju stratis...navzdy, ze uz by si nebol nikdy s nou...pokial pocitis taky stiesneny a zvieravy pocit tak ju teda asi lubis....taketo pochybnosti zazije niekedy asi kazdy len sa treba triezvo pozriet na to ci mas take myslienky len v stave depresie alebo stale...lebo sa moze stat ze depka prejde a ty zistis ze ju lubis...v depke kazdy maluje certa na stenu, aj ja.... no a ked si ujasnis ci ju lubis alebo nie a prides na to ze ano tak sa ti to cele bude zvladat lahsie ked budes mat niekoho takeho... a neboj sa ist za nou a povedat jej ze chces aby bola pre teba ta ktora ta pochopi a ktorej sa mozes vyzalovat...potesi to myslim aj ju a aj ty sa budes citit lepsie ked to urobis...neboj sa pred nou ukazat slabost ak ju lubis...ved aj o tom laska je, ze si pomahame...drzim ti palce, pa
S NOU SOm sa rozpraval,a dost ma to trapi,ved ako by ste sa citili,keby k vam prisiel vas partner-partner a povedal,neviem ci ta lubim,rozmyslam ci som gej.bojim saaaaa,idem zajtra ku psychologovi,JE TO ZADARA?
ja som nemyslela ze na to nema mysliet,ale proste nech si prevetra hlavu- ja som zazila podobne veci minuly rok a tym ze om stale nad tym rozmyslala ma to iba viac zozieralo.... ked si trosku oddychnes a das si pauzu bude ti lepsie tomu celit.to je moj nazor;)
prave ze mzsli na to, rozpravaj sa o tom, naber odvahu a porozpravaj sa so vsetkymi aj so svojim dievcatom. drzim palce..
carmelo ja som ti pisala na durhú tému ktorú si otvoril...je mi to luto..no ako sám vidíš, väčšinou ti každý radí to isté...tak si daj povedať, skús dať na naše rady.chcel si aby sme ti poradili predsa.
Bud silny! To dievca za nic nemoze.