Co si myslite o takom surodencovi?

Príspevok v téme: Co si myslite o takom surodencovi?
tralala-la

Ahojte, zaujimalo by ma, ci je "normalne" mat takeho surodenca, akeho ma moj priatel. Aj ked je to jeho starsia sestra, nepacia sa mi niektore veci, ktore urobila alebo ako sa sprava. Ked si priatel otvoril obchodik, velmi mu to financne nevychadzalo. Ja ako jeho priatelka som tam robila zadarmo (co jeho mama chapala, ze to je "normalne"), ale ked tam zacala vypomahat jeho sestra (sama sa ponukla, lebo si v tom case nemohla najst nikde pracu), tak ona od svojho brata peniaze pytala !! Aj ked videla, ze mu to financne nevychadza. Smiesne je na tom to, ze cez zimu, ked moj priatel obchod zatvoril a mal zasoby (potraviny) ulozene v dome, tak mu ich chodila vyjedat (neviem o tom, zeby on o tom vedel) a nedala mu za to ani korunu !!! A teraz, ked moj priatel nebol doma a prisiel mu tovar, tak mu pozicala peniaze. Ale nezabudla pocas tych cca 2 dni stale dookola hucat, ze kedy jej ich vrati. Myslite si, ze to je normalne ??? Ja mam tiez surodenca, ale keby som videla, ze mu to financne nejde, nechcela by som od neho peniaze ...

romank.a

tralala-la z toho co pises mi to pripada, akoby ti sestra tvojho priatela strasne zavidela.. neviem co, ani preco, ale ked si ta furt premeriava, ohovara, superi s tebou.. musi velmi ziarlit, tak to ber ako kompliment ;) a vy sa budujete pri nich? lebo to si neviem predstavit, ked mate take vztahy teraz, neviem si predstavit, co bude o takych 10-20 rokov, si vyskriabete oci a budeme sa na to my ostatni pozerat v Palbe alebo Lamparni..

isabella

nemas zac, len sa tym prestan zatazovat, ja poznam tolko rodin s takymi divnymi vztahmi, ze by som aj 10 telenoviel mohla napisat, nad takymi ludmi sa zasmej a chod dalej... bohuzial je pravda, ze rodinu si nevyberies, ale priatelov mozes... a myslim, ze v dnesnej dobe je mnohokrat jeden dobry priatel viac hodny ako cela familia... ja sa vlastne skoro s nikym so svojej strany rodiny nebavim, preco? su to pokrytci, usmievaju sa na teba a za chrbtom ta najhnusnejsie ohovaraju, tak s nimi vobec nekomunikujem, k zivotu ich proste nepotrebujem a to iste ocakavam od nich (len pre mna z nepochopitelnych dovodov oni spionuju o mojom zivote co len mozu), ale taki su ludia a treba sa nad to povzniest, zijem si svoj zivot, rodina pre mna znamena moj muz, moje deti, moji rodicia, pripadne stari rodicia a dost, nikto iny a nikoho ineho ani neriesim

zuzic

keby si poznala sestru mojho otca...to je iny kus debila:DD to sa uz ani rozculovat neoplati uz na smiech co ta tava robi:DD

tralala-la

bibi1234 dakujem, ale tie tvoje trapne ironicke poznamky si si mohla odpustit, kedze si to nezazila na vlastnej kozi. To clovek musi vidiet, zazit a az potom pochopit... absolutne nevies, ake tam su vztahy, pretoze keby som toto tu vsetko mala napisat do podrobnosti, mozem asi vydat rovno knihu.

isabella

pozri, ja mam svagra debila s nazormi na zivot ako pubertiak a to ma 31, jeho frajerka je sliepka(co tiez strka do vsetkeho nos do coho by nemala) co ani chuda nevidi, ze on s nou do buducnosti vobec nepocita (sam sa tak vyjadril pred nami) a pojdem sa odstrelit? nie, kaslem na neho, nemam si s nim co povedat, pozdravime sa, zdvorilo prehodime par slov a hotovo, dovidenia, neriesim, nereagujem, do konfliktov medzi nim a muzom sa nestaram a pokial mozem, stretnutiu sa vyhnem... horsie by bolo keby nadejna svokra bola proti tebe, ta by sa snazila zmanipulovat syna aby ta nechal, ale pokial to tam je ok, tak jeho surodencov vobec neries

bibi1234

tralala-la-citala som, nema zmysel na Tvoj prispevok uz reagovat, ved Ty z toho vyrasties, mala by si sa riadit heslom, ked nejde o zivot, ide o h***o!
Pracuj na sebe, studuj, ked dosiahnes VS vzdelanie, dobre postavenie, nirvanu v sebe a vrodinnom zivote-vtedy nad nou vyhras-lebo Tebe o nic ako superenie nejde!!!
isabella-mas absolutnu pravdu, ked ma niekto neznasa, treba ho neriesit a vzdy sa na takeho cloveka len usmiat
Zelam krasny den, musim ist svojej pijavicke-sestre zhanat uz 3.den po vrakoviskach rozdelovac, aby nemusela kupovat novy:O))) a samozrejme s rozdelovacom musim utekat do servisu, ktory som jej vybavila cez kamarata a po oprave ju viest do servisu,... a nebudem si za to nic uctovat, lebo je to moja sestra a mam ju rada!:O)))

tralala-la

sway, to superenie som si ja v hlave urcite nevytvorila, kedze som ju ignorovala. Ale uznaj, ked na teba niekto okato cumi a premeriava si ta, to by si aj slepy vsimol. A ked si to vsimol aj moj priatel a jeho sestra, bez toho, aby som ich na to upozornila, tak to nie je v poriadku. A hadam si oci nevyskriabeme :)) Len ma mrzi, aka je. Tesila som sa, ze budem mat fajn svagrinu, ale asi som sa mylila.

sway.

tralala-la taketo zaujatie nebyva jednostranne..Pozri,teba vytaca aka je ona.A ju mozno stve aka si ty.(neprispieva do diskusie,cize sa to neda posudit).Zeny si malokedy sadnu..Prichadza do uvahy aj ta moznost,ze si si to superenie vytvorila ty v hlave a nie ona;-)
A poradit sa uz asi viac neda,ked si vsetko tak dobre uvedomujes.Mozno si jedneho dna vyskriabete oci :-)Uvidis ako bude.

isabella

tak si jej mala povedat "nie, nemam zaujem sa s tebou bavit" a bodka! ty nie si povinna sa s nikym bavit, este raz prizvukujem, ze ani ako jeho manzelka by si povinna nebola sa s niekym okrem svokrovcov vobec rozpravat! ignoruj, to je cele, ignoruj, mozem ti to napisat tisic krat, ale ani naten tisici krat ti nenapisem nic ine, neries to, ignoruj, nie je to tvoja rodina a bodka...