Ahojte, zaujimalo by ma, ci je "normalne" mat takeho surodenca, akeho ma moj priatel. Aj ked je to jeho starsia sestra, nepacia sa mi niektore veci, ktore urobila alebo ako sa sprava. Ked si priatel otvoril obchodik, velmi mu to financne nevychadzalo. Ja ako jeho priatelka som tam robila zadarmo (co jeho mama chapala, ze to je "normalne"), ale ked tam zacala vypomahat jeho sestra (sama sa ponukla, lebo si v tom case nemohla najst nikde pracu), tak ona od svojho brata peniaze pytala !! Aj ked videla, ze mu to financne nevychadza. Smiesne je na tom to, ze cez zimu, ked moj priatel obchod zatvoril a mal zasoby (potraviny) ulozene v dome, tak mu ich chodila vyjedat (neviem o tom, zeby on o tom vedel) a nedala mu za to ani korunu !!! A teraz, ked moj priatel nebol doma a prisiel mu tovar, tak mu pozicala peniaze. Ale nezabudla pocas tych cca 2 dni stale dookola hucat, ze kedy jej ich vrati. Myslite si, ze to je normalne ??? Ja mam tiez surodenca, ale keby som videla, ze mu to financne nejde, nechcela by som od neho peniaze ...
Co si myslite o takom surodencovi?
tralala-la
no, to vies, na tomto fore je kopec podrypovacov...ale je to zabava niekedy...kasli na nich...
...inak ja viem, je to jeho sestra a mas ju ignorovat, ale nie je to castokrat take lahke, ako si niekto mysli....su ludia, ktori to dokazu a su ludia,ktorych to bud cely zivot kvarit...takze skus robit tak,aby tebe bolo dobre, lebo ked ty budes stastna, budes to stastie davat aj priatelopvi a vrati sa ti to...:-)))
jeho sesra poom asi nemá chrbta kosti,,,, čo dodať
romanka25 len sa dobre zabavaj na cudzich problemoch, pre mna za mna, sa aj "poser" od smiechu ak ti to pomoze :) Pokial viem, ohovaranie znamena, ze druhemu pripisujes chyby, ktore nema, ze si ich vymyslam. Ja som pisala o nej, aka je, aby som upresnila problem, pisala som, aku ju vidim za tie ROKY (nie par dni!!) co tam chodim ...
..necakaj od ludi spravanie ako mas ty, lebo budes sklamana. Ak si ty bola spravne vychovavana, ini nemuseli byt, takze oni castokrat ani nevedia, co je slusne a ferovo sa voci sebe spravat /jeho sestru myslim, ak jej krivdim, prepac/.....ja som sa castokrat tak rozculila pri niektorych extempore priatelovej sestry, pokym mi nevysvetlil, ze ona je taka, proste jej nedopne ....ano a kedze je to jeho rodina, tak on to neriesi....
necitala som celu diskusiu, prepac, takze mozno od veci. Ale rodina tvojho priatela je jeho rodinou a zo skusenosti viem, ze ludia maju v rodinach rozne vztahy a my do nich nevidime. Aj ked si myslime, ze veci, co pribuzni mojho priatela , su nenormalne, pre neho to bud take nenormalne nemusi byt /lebo je na to zvyknuty a povazuje to za prirodzene/, alebo je to proste jeho rodina a ona si moze dovolit omnoho viac ako ty. Podla mna je to cudne spravanie, ale co ty vies, ako boli obaja vychovavani, odmalicka, nebola si s nimi cele dni, mozes len hadat...a preto, ak sa to teba priamo netyka /teda neprichadzas o peniaze, o uctu, cest, o cas/ tak to neries,...vela ludi, teda vacsina ludi je na svoju rodinu velmi citliva, nech by bola akakolvek....a zbytocne by sa vyvolala hadka...
aha cize ja ked budem hovorit a kydat na niekoho tak sa obrnim ze ale ved to nie je ohovaranie, to je len upresnovanie faktov o danom cloveku :D si ma pobavila
aha, tak potom nebudete asi az tak velmi v kontakte, tak to snad nebude take zle.. a uz ti tu radili, nech ju ignorujes, a presne, su na svete aj taki protivni ludia, s tym nic nespravis.. ked nechces byt ako ona, tak musis mat nadhlad nad vecou a nenechat sa vytocit, a uz vobec nie ju ohovarat na internetovom fore..drzim palce
romank.a teda nie pri nej, ale u svokrovcov :)Aj tebe sa chcem podakovat za pochopenie, lebo niektori ma tu dost "zhodili" za moje pocity voci nej. Ja som sa voci nej nikdy nijako neprevinila, neublizila som jej, chcela som sa s nou zblizit, ale ked nebola vydata, malokedy bola doma, bud robila alebo chodila vecer po baroch, diskotekach. tesne predtym, ako sa vydala a po svadbe sa to vsetko zacalo, vsetky tie jej pohlady, premeriavanie, atd,atd a neviem preco, ved som jej nikdy nic zle nespravila. A ked napisem, ze ma to serie, aka je, tak to ja s nou akoze "superim" ....