musim suhlasit s ele- ti ludia, ktori tu maju problem s manzelstvom asi ziju len vo vztahu zo zvyku... ak by partnera milovali, tak chcu preukazat svoju lasku pred vsetkymi a nebudu sa zamyslat nad tym, kolko zaraba partner, ci v pripade rozvodu clovek nebude stratovy...
Usiko-trosku si kakas do pusy-ked clovek o sebe napise, ze velmi dobre zaraba a ma 32 rokov, to znamena, ze mas apon 7 rokov odpracovanych/ak si bola na VS/ a dieta bolo planovane, to nemas zopar desiatok tisic eur v banke nasporenych???? Co ak by sa niekomu nieco stalo a musela by si platit nejaku operaciu alebo pohreb??? Kritizujes tu prizivnictvo a sama sa na neho spoliehas!!! Velmi by ma zaujimalo, ake priezvisko bude mat Tvoje dieta-nechcem byt zla, ale takemuto dietatu sa hovori pankhart-nemanzeske dieta-ak mu das svoje priezvisko-krivdis otcovi, ktory si ta chcel vziat, ak mu das jeho, mozete sa rozist a na rodicovskom, uradoch, colniciach,... potom vysvetluj, ze to je Tvoje dieta... a dat mu priezviska oboch rodicov??? To je najlepsi napad! Hned ma dieta peciatku, ze je z rozvratenej rodiny, puta pozornost a je predmetom vysmechu!!!
Ja som stastna, ze mam v rodnom liste uvedenych v oboch kolonkach rodicov s rovnakymi priezviskami, ked som nosila kopiu rodneho listu do skol/asi kvoli udajom na vysvedceni/ nikdy som neprezivala taku hanbu, ako spoluziaci, ktori tam mali rozdielne priezviska, alebo otec-"neznamy", deti su v skolskom veku velmi krute, takze tomuto by som svoje deti ja osobne nevystavila.
Co sa tyka manzelstva celkovo, napr. rodicia su spolu manzelia 30rokov, krstni rodicia 32rokov,...vsetci maju krasne, stastne manzelstva a ja im za to svoje stastne dectvo dakujem a som vdacna za taku usporiadanu rodinu.