Veľmi mastna pleť

Príspevok v téme: Veľmi mastna pleť
annie:o)

Mám neskutočne mastnú pleť, už som skúšala snáď všetko, no ešte teraz v tom teple je to len horšie a horšie... Aj keď si tvár umyjem špec.kozmetikou na rýchlomastiacu pleť, za 5 minúť sa cítim ako v oleji, celá sa lesknem, nos obsypany upchatymi pormi sčervenie a akné sa ešte viac zvýrazní... Stravujem sa celkom zdravo, takže tým to určite nie je, mám trochu zvýšený testosterón, kt. tomu asi tiež pomáha, no už fakt neviem, ako túto mastnotu redukovať... Vedeli by ste mi nejak poradiť? Bola by som vám veľmi vďačná!

pernicek1

aj ja som mala :0 treba sprosto povedane skusat, co pomoze. z parfums objednavam urcite produkty. z lekarni mi nic nepomahalo:0 este mozno prirodne veci ocekovat

MiskaSZ

Tieto 2 veci uplne top na mastnú pleť a na akné a ked je velmi vela toho akné používam skinoren a mydlo sebamed

Maciatko23

Mne teda pomohli aj prípravky, najprv som ale upustila od kremov, lenze to vobec nebol dobry napad, plet sa mi zacala najprv neprimerane vysusovat apotom v priebehu dna sa nenormalne zmastnila. Tak som isla do drahsieho kremu a teraz uz je to konecne super

anicka-hanicka

Mirka keby mi to nepomohlo tak to tu nepíšem, sú rôzne typy tých derma rollerov majú rôzne svetlo rôzne ihličky atď. Pozri si tu -odkaz odstránený-, je tam kopu napísaného o tom :) Nechce sa mi to tu vypisovať. Ale rozhodne sa poraď s dermatológom či to môžeš alebo nemôžeš použiť, pretože nie je akné ako akné :)

mirka123321

anicka-hanicka a pomohlo ti to naozaj? vieš mi o tom povedať viac :/// mám 16 a fakt sa trápim s akné a nič mi nepomáha :(((

anicka-hanicka

Ja som mala dlho problémy s mastnou pleťou, nech som aj používala prípravky, tak ten čistý a svieži pocit trval tak 30 minút, nakoniec som zmenila taktiku a kašlala na vodičky atd a išla som ku kozmetičke a tá mi poradila taký derma roller :) a pomohlo :)