Čo som to za človeka?

Príspevok v téme: Čo som to za človeka?
silvus28

Ahojte, ani neviem ako začať...hnusím sa sama sebe, som odľud, nezaslúžim si nič, ani žiť, za to všetko, čo som urobila...PPP ma žačali ničiť už v mojich 13 rokoch, a už mám 28 a neprechádza to...asi sa vôbec nesnažím to zmeniť, možno si v tom hoviem, možno mi je v tom dobre, ale ja sa v tom paradoxne necítim dobre...ale nechcem pribrať, a to je jednou z podmienok vyliečenia a ja to odmietam akceptovať...proste to nedokážem! PPP mi úplne pokrivili charakter, stala sa zo mňa obyčajná klamárka a dokonca aj zlodejka...koľkokrát som mame zobrala z peňaženky eurá na jedlo, aj som jej vybielila účet (400 Euro!!!!!), aby som mala na svoje rozmary a na jedlo, ktoré potom aj tak skončí v záchodovej mise...nechcem už žiť v tomto tele, chcem ísť preč, chcem sa zmeniť, niečo so sebou robiť, všetci ma neznášajú , doma na mňa denne kričia, vraj "pozri sa kam si to dotiahla, tvoje spolužiačky sú už povydávané, majú deti, vysoké školy, a ty? Ty si doma na invalidnom dôchodku a myslíš len na jedlo!" Koľkokrát mám chuť aj vziať si život, ale nemám odvahu...pomôžte mi prosím aspoň svojimi radami...ďakujem

rozumiem ti

preco to robis? chces byt chuda? chces zodpovedat trendu? chces sa pacit? povedal ti niekto niekedy, ze si tucna, alebo skareda? nerozumiem, prosim, vysvetli mi to. preco to robis?
naozaj by som to chcela pochopit.

zuzka1911

Napis o sebe viac, zdover sa, pomoze ti to.

-vaha, vyska, tvoje pocity, co presne robis, anorexia/bulimia, preco to robis. Ja by som ti rada pomohla a porozpravala sa s Tebou
je mi strasne luto, ze toto sa deje a na Slovensku s tym nikto nic nerobi do riti tam ... alkohol a drogy furt niekto riesi a PPP je to iste, mozno este horsie do riti

zuzka1911

MUSIS SO SEBOU NIECO UROBIT, LEBO TO UZ DLHO NEVYDRZIS A FAKT SA NIEKDE ZASAMOVRAZDIS ... U MNA TO TAK DLHO NETRVA A ANI NEBUDE ... VED TO JE DOSLOVA SAMOVRAZDA !!!!!!!!!!!!!!

zuzka1911

Mne najviac pomohli priatelia a neustala snaha s tym konecne prestat, lebo CHCEM. CHCEM MAT NORMALNY ZIVOT !!! Chcem mat rodinu, zivot, nechcem , aby sa na mna ludia divne pozerali atd., atd. !!! A pomohlo mi aj toto forum + 1 kamoska, ktora ma rovnaky problem. Doma tiez na mna len zazeraju, nastastie s nimi nezijem !!!

silvus28

Ďakujem za odozvy, ale ja už chodím dlho predlho psychiatrovi a asi rok aj ku psychologičke, hoci tam aj niekedy klamem, len aby sa ma dlho nevypytovala a aby som to mala už za sebou, lebo ja som introvert a skôr sa stránim ľudí...

zuzka1911

Ahoj Silvus, odkial si ? Musis si polozit zakladnu otazku - chcem sa vyliecit ? Pokial sa naozaj nechces, nikdy sa Ti to nepodari. A musis to urobit pre seba samu, pre nikoho ineho !!!

smii

silvus, prestan sa koncne lutovat a zacni sa spravat dospelo. Si to len ty sama, kto moze seba zmenit, nikto iny to za teba neurobi. Na spravnu cestu ta moze naviest kamarat alebo psycholog, ale je to len a len tvoje rozhodnutie, ci po nej aj skutocne vykrocis

Anita11

Pozri si tému : "Už naozaj nevládzem", je tam veľa príspevkov od dievčat s podobnými problémami, možno si porozumiete a poradíte.

livelife

Ahoj ak chces mozme sa porozpravat cez nejaku chatovu stranku kde by si sa vyrozpravala. Mozno by ti to bolo prijemnejsie. Ak chces napis mi na pokecovu stranku nick livelife.
Maj sa pekne

Najčítanejšie články