mam pocit ze pre priatela nie som dost atraktivna

lost

no a podla mna by si nemala mat najmensi problem pritahovat partnera... lebo to pritahovanie nemusi byt cisto vyhradne na fyzickom pritahovani.. podla mna staci, aby si spomenul na teba, ale myslim "teba" ako "celok" (to je: vyzor+povaha+spolocna_minulost=jedinecnost) a mas vyhrane, bez ohladu aka top modelka sa pred nim prechadza :)
samozrejme, ze muzska DNA by mu vsunula myslienku ze "pozri na tu modelku, hmm", ale to neznamena ze by s nou nieco chcel mat.. proste na nu zabudne za par sekund/minut.. teda pokial by to nemal stale nejakym sposobom pripominane.. (myslim, ze ak by mu partnerka povedala ze "pozrel si si ju?", on:"nie", ona:"urcite?", on:"nie", za x-cas to iste, napr kvoli hadke, tak by na nu fakt nemusel zabudnut :D ... ale ak to nechaju "plavat" tak neni mozne aby si pamatal tolko zien z okolia :D ) aj ludsky mozog ma istu kapacitu, a pocase zabudne na tie stare a pridu nove, dookola.. chcme to len tak "nezaujato" podat, ako by som to vnimal, ak by som bol v takej situacii.. :)

lost

no tak som to myslel, ze ja som taky skaredy chalan a ked si najdem hoci aj priemernu babu, tak ona bude atraktivnejsia ako ja.. a podla "rovnice" 21. storocia sa vacsinou stava, ze atraktivnejsi partner ma viac sanci na "úlet", cize ona by si podla tohoto nemala robit vobec strach, lebo nikto by ma aj tak nechcel, ale ja by som si strach robit mal, lebo je atraktivna(nejsia z nas dvoch), a tym padom, by som mal strach/obavy, ze co ak spravi nejaky ten ulet, ked sme dlho prec od seba, alebo hoci aj len tak, v praci alebo cokolvek.. dnes je to clekom "v mode".... i ked je tento problem asi priliz preteoretizovany, ale proste idea toho je, ze co ak ten menej atraktivny partner je pre atraktivnejsieho pratnera "poistka"/"istota", alebo nieco ze na menejatraktivnejsie sa "da spolahnut", lebo nebude si vediet nikoho najst na podvod :D (ked by som vylucil kupeny podvod)... hmm neviem ci som sa do toho nejak divne nezamotal :D :/

INSOMNIA

ano je to hlavolam hm ale a skadial mozes vediet ci je ta druha osoba atraktivnejsia..? len vies ked clovek niekoho miluje o ostatnych sa hadam zaujimat nebude..u mna to tak plati ! ja len chcem aby som ho pritahovala len ja ale to je asi nemozne :(

lost

"je to o tej dovere nedokazem doverovat."

no to by sa dalo aplikovat aj na druheho..

ja som nad tymto tiez rozmyslal, ze ako budem doverovat niekomu, ved staci tak malo aby podviedla.. ale ja by som nikdy nepodviedol (tu by to silne slovo mohlo byt na mieste), ale co ak ta druha osoba rozmysla/citi presne rovnako (aj napriek tomu ze je atraktivnejsia) ?

:-O neskutocny "hlavolam"

lost

Su lepsie ako ty, iste, ale su aj lepsie ako tie lepsie, a takto donekonecna :)

Cize, su aj horsie ako ty, a su aj horsie ako tie horsie..

Cize aj keby sa snazil, nikdy si nenajde tu najlepsiu, lebo vzdy pride lepsia.. takze to by sa ani nemal snazit stale brat lepsiu, lebo kto by chcel byt v takom kolotoci :) ..

popripade sa mozes "zlepsovat", ale tak .. ak ide cisto o vyzor, vela by sa tam ani nedalo narobit, lebo je irelevantny

INSOMNIA

vies mne nerobi problem mat oci len pre jedneho len je to o tej dovere nedokazem doverovat..a zas mne na vyzore nezalezi, milovanu osobu by som nevymenila za nikoho..

Fernando

Aj mne sa paci ked ma auto znizeny podvozok, motor 2.0 a strieborne disky ale som spokojny s tym co mam. Clovek musi robit kompromisy kazdy den a to co ma si oblubi. No je to na tebe.